, вика Борисов. Дали е заради освобождаването от карантина на

...
, вика Борисов. Дали е заради освобождаването от карантина на
Коментари Харесай

Богомил Бонев: Шефът на столичната РЗИ си замина, защото провали компромата за Радев с Естония

, вика Борисов. Дали е поради освобождението от карантина на Радев след трети негативен PCR тест?! Едва ли, тъй като освободиха от карантина и Борисов, пък той се оказа заразител. Това е доста по-голямо съображение. Контактните при него са като при Борат - с джипката по цялата страна и без защитни средства. С позитивен PCR ", във Facebook.
" Но Борисов не излъга този път. Рядко му се случва.
Шефът на столичната здравна ревизия си отпътува в действителност поради Радев, тъй като им провали компромата с Естония. Каза обществено, че по необясними аргументи е научил от ВМА с два дни забавяне, че Радев е контактувал с шефа на Военновъздушни сили, който е дал позитивен тест. Времето, което им беше належащо за донос до Талин.
 Борисов: Ние не сме богопомазани като президента Радев, по тази причина се разделихме и с шефа на РЗИ (ВИДЕО) Борисов: Ние не сме богопомазани като президента Радев, по тази причина се разделихме и с шефа на РЗИ (ВИДЕО)
Призовавам всички българи да се пазят и следват наредбите на здравните управляващи. Коронавирусът е тежко заболяване. Всички министри и е...
Имаше още едно злобно изречение. ВМА била цялостна с заболели, поради срещите с Радев, който обикалял гарнизоните.
Радев не разнася болест, Бойко. Ако в действителност си болен, а никой не е застрахован от този вирус, смири се малко пред Началника.
Тези интриги и неистини тежко ще се заплащат.
Ако вярваш в нещо ", приключва Бонев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР