ВиК - Русе обяви, че започва възстановяване на пътната настилка

...
ВиК - Русе обяви, че започва възстановяване на пътната настилка
Коментари Харесай

ВиК - Русе: Работи се на 4 обекта, ще има често спиране на водата в различни зони на Русе

ВиК - Русе разгласи, че стартира възобновяване на пътната настилка по ремонтираните сектори

Вече се правят възстановителни работи в кв. „ Средна кула “, както и по ул. „ Филип Станиславов “. Относно последното според авансово одобрен график е планувано осъществяване на комисия за унищожаване на краткотрайната организация на придвижването, която ще се състои на 01.04.2022 година След съответни процедури придвижването по ул. „ Филип Станиславов “ ще се прави обикновено. В следващ стадий ще е належащо наново затваряне на улицата за къс интервал от време заради осъществяване на реорганизация на действителен тръбопровод в южното платно.

От на следващия ден стартира осъществяването на подготвителни действия за възобновяване на асфалтови настилки и в други елементи на града с високо обществено значение, като асфалт ще се постави при подобаващи метеорологични условия.

От „ ВиК “ ООД – Русе прецизират, че поставят всички вероятни старания за ограничение на отрицателните последствия за жителите, гостите и компаниите на града, произлизащи от реализацията на огромния план. Необходимо е да се подчертаят доста влошените условия, при които се извършва строителството – регистрират се нарушавания в доставките на съществени строителни материали вследствие на напрегнатата интернационална конюнктура.

Тъй като сега се работи на четири строителни обекта, е допустимо по-често да се постанова прекъсване на водоподаването в избрани зони, с цел да се обезпечат нужните условия за свързване на сградни водопроводни отклонения и новоизградени проводи, по тази причина от сдружението молят към жителите да наблюдават уеб страницата, където ще има настояща информация за идните прекъсвания и поправки.

"Припомняме Ви, че седмичната стратегия на строително-монтажните работи по план „ Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Русе “ се разгласява всеки петък в графа „ Новини и известия “ в интернет страницата на плана на следния адрес:. Съобщенията за планово прекъсване на водоподаването по отношение на ремонтните действия се разгласяват в графа „ Актуална информация “ в началната страница на уеб страницата на „ Водоснабдяване и канализация “ ООД – Русе, в страницата на плана, в уеб страницата и Фейсбук страницата на Община Русе и в редица локални медии, а информация за зоните, където следва да бъде нарушено естественото водоподаване може да получите и като отворите картата на строителните действия, вградена в уеб страницата ни и в страницата на плана. ", декларират от водното сдружение.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР