ВиК - Пловдив подписа договор с ЕТ Карбон - Александър

...
ВиК - Пловдив подписа договор с ЕТ Карбон - Александър
Коментари Харесай

ВиК Пловдив взима 13 високопроходими автомобила УАЗ

" ВиК - Пловдив " подписа контракт с Едноличен търговец " Карбон - Александър Атанасов " за доставка на 13 високопроходими автомобила марка " УАЗ ". Регистрираната в Плевен компания е вносител на съветските коли вид " фургон " и аварийни елементи за тях и има контракти и други ВиК сдружения и държавни предприятия в страната.

Обществената поръчка на " ВиК - Пловдив " е на стойност 540 000 лв. с Данък добавена стойност. Автомобилите са създадени през 2022 година и костват 33 500 лева без Данък добавена стойност всяка. Срокът за доставката им е 145 дни, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg .

. Ревизията обгръща финансовото положение на предприятието, с акцент  процедурите по Закон за обществените поръчки, защото има данни, че е желан разновидността за директно възлагане на избрани компании пред обществените надпревари.

Към сегашния миг проверката към момента не е завършила. Не е ясно дали наложените наказания на Русия поради войната в Украйна ще се отразят на осъществяването на контракта и доставката на колите. 

Едноличен търговец " Карбон - Александър Атанасов " е записана през 1991 година с съществена активност разработка и внедряване на научно механически достижения по използването и производството на екологично чисти нетрадиционни източници на сила в индустрията, селското стопанство, бита, автомобилния превоз, научно-изследователска активност, изследване, проектиране, строителство, монтаж, маркетинг за подземни пластове и системи, сондажи, обекти, машини и уреди, планиране, строителство на спортни, оздравителни и развлекателни заведения, позволените от закона, консултантска и импресарска активност, комерсиална активност в страната и чужбина. 

През 2020 година активността е изменена на търговия с леки и лекотоварни коли до 3,5 тона; търговия с аварийни елементи и консумативи за всякаква автомобилна, селскостопанска, строителна и железопътна техника; търговия с лагери, гуми, масла и смазочни материали; търговия с дизелови мотори, генератори и аварийни елементи за тях; доставка на машини, съоръжение и аварийни елементи за минната, строителната и железопътната механизация; сервизна, консултантска и лизингова дейност; комерсиална и посредническа активност, вътрешно и външнотърговска активност и всички действия, незабранени от закона.

От 1995 година компанията е със наложителна регистрация по Данък добавена стойност, само че няма оповестени финансови доклади.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР