ВиК – Пловдив подписа договор с ЕТ Карбон – Александър

...
ВиК – Пловдив подписа договор с ЕТ Карбон – Александър
Коментари Харесай

Скандално! ВиК-Пловдив дава 540 000 лева за 13 УАЗ-ки от Русия

ВиК – Пловдив подписа контракт с Едноличен търговец " Карбон – Александър Атанасов” за закупуването 13 транспортни средства УАЗ. Това се случва макар скандалните към поръчката и назначената инспекция от районния министър Гроздан Караджов.

Преди дни в профила на куапувача на " Водоснабдяване и канализация” ЕООД е оповестен контракта с компанията. От него излиза наяве, че компанията от Плевен ще достави против 33 500 лв. без Данък добавена стойност високопроходимо транспортно средство " УАЗ” модел 374195, създадени 2022 година. Срокът за доставка е 145 дни след поръчката на водното сдружение. Общата сумата е 540 000 лв. с Данък добавена стойност и ще бъде за 13 транспортни средства.

Фирмата, която ще достави колите е плевенска и се занимава с импорт и търговия на авточасти за УАЗ от Русия, като в уеб страницата и написа, че посредничат за покупка на нови коли от марката.

Все още няма решение за промяната на шефа на ВиК – Пловдив, макар че интензивно се приказва, че е въпрос на дни. Колегите от трфикнюз пишат, че от " Български ВиК холдинг”, в който е и ВиК – Пловдив, са изискали всички публични поръчки, пуснати през последната година. Оказало се, че за доста от тях не минало утвърждението на холдинга, както всекидневно се работи.

Именно Холдингът, чийто принципал е Министерството на районното развиване и благоустройство, назначава и освобождава шефовете на водните сдружения.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР