ВиК-Пловдив побърка шофьорите в центъра Дърво, цъфнало насред ул. Ген.

...
ВиК-Пловдив побърка шофьорите в центъра Дърво, цъфнало насред ул. Ген.
Коментари Харесай

Четете в Марица: Глобиха родители за ваксини

ВиК-Пловдив побърка водачите в центъра

Дърво, " цъфнало " посред ул. " Ген. Данаил Николаев ", втрещи през вчерашния ден живеещите и минувачите в квартала. Изумените хора описаха, че на пътното платно наоколо до кръстовището с бул. " Васил Априлов " се отворила доста дълбока дупка. Още сутринта били изпратени служащи от кметството на регион " Централен "

Бурените - единствената атракция в зоопарка

Зоопаркът продължава да стои под ключ макар обещанията на кмета Иван Тотев, че през лятото ще бъде отворен за гости, освен това - гратис. На оградата все по този начин виси табела " Строителен обект ", само че зад нея няма нито един строител. Единствените атракции са бурените, които завладяват терена от 40 дка.

Глобиха родители за ваксини

Пет акта са издадени на родители в Пловдив от началото на годината за отвод да бъдат имунизирани децата им, оповестиха от РЗИ. Големият проблем пред здравните управляващи остават антиваксърите, които не престават своята активност измежду фамилиите, убеждавайки майките и бащите да не ваксинират дребните.

ОУ " Гео Милев " остава без първокласници

Само 10 от близо 3000 деца в Пловдив остават неприети в първи клас на трето класиране от акцията. В този стадий, който е последният през централизираната електронна система, участваха 91 хлапета. 81 от тях са признати, множеството по първото предпочитание, което родителите им са показали.

Доматите на Събота пазара завряха в жегата

В един от най-горещите дни, маркирани от синоптиците с код жълто поради близо 40-градусовите горещини, плодовете и зеленчуците по пловдивските пазари се скапват за минути. Това откри на място през вчерашния ден репортерска инспекция. И до момента в който за едни размекнатите и разпадащи се храни към този момент бяха за боклука, други ги намираха за привлекателни и вкусни.


Гей паради на показ в Тютюневия град

Изложбата „ Балканска горделивост ”, която нажежи на няколко пъти до момента пристрастеностите в града, ще бъде открита на следващия ден в 18.30 часа в ​галерия СКЛАД в Тютюневия град. В нея ще бъдат показани снимки от разнообразни гей паради в прилежащите страни. Изключение прави Македония, която провежда събитие от подобен сан за първи път преди седмица.

Издирват крадли на парфюми от мола

Служители от Второ районно търсят подпомагане от жителите по отношение на кражба от търговски обект в Пловдив, оповестиха през вчерашния ден от полицията. Към 16 часа на 21 януари т.г. в дрогерия в мола на ул. „ Перущица “ в регионалния град било открито, че след унищожаване на истинските им опаковки са откраднати четири маркови парфюма на обща стойност към 400 лв..
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР