ВиК - Пазарджик е с нов управител. Със заповед на

...
ВиК - Пазарджик е с нов управител. Със заповед на
Коментари Харесай

ВиК и Напоителни системи с нови шефове

ВиК - Пазарджик е с нов шеф. Със заповед на отрасловия министър от поста си е освободен досегашният шеф на предприятието Атанас Узунов, а на негово място е назначен Сергей Стойнов, научи " Марица ". Узунов е ръководител на общинската организация на ГЕРБ в Септември, беше и три мандата общински консултант в септемврийския общински съвет.



Атанас Узунов бе отпред на Вик-Пазарджик съвсем 7 години

От началото на 2015-та той оглави пазарджишкото ВиК, като смени на поста точно Сергей Стойнов, който също е гражданин на град Септември.

В последната година и половина Сергей Стойнов пък бе шеф на аналогична конструкция - „ Върховен касационен съд “ ЕООД - Пещера. Стойнов е икономист по обучение, само че с спомагателна подготовка “Икономика и мениджмънт на ВиК отрасъла”. Той е управлявал още общинското сдружение „ ВиК “ в Белово, бил е механически началник на „ ВиК “ регион Септември-Лесичово, а по-късно и шеф на „ ВиК “-Пазарджик.



Сергей Стойнов като общински консултант в Септември

Подобна на предшественика си Атанас Узунов и Сергей Стойнов е някогашен общински консултант в Септември.

Нов началник от през вчерашния ден има и друго пазарджишко дружество - „ Напоителни системи “ – клон „ Тополница “. От длъжността шеф е освободена Сашка Целева, а на нейно място е назначен Лазар Попов. Той е общински консултант от МК „ Българска социалистическа партия ЗА БЪЛГАРИЯ” в пазарджишкия ситипарламент.



Лазар Попов

През 2013-та година бе за няколко месеца депутат от Коалиция за България, заемайки мястото на Илияна Йотова, която по това време бе определена за евродепутат. За последно работеше в конструкция на Вик - Пловдив.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР