ВиК Добрич успява да редуцира загубите на вода от 84,49%

...
ВиК Добрич успява да редуцира загубите на вода от 84,49%
Коментари Харесай

ВиК Добрич отговори: Световен рекордьор сме по намаляване на загубите на вода

" ВиК Добрич " съумява да редуцира загубите на вода от 84,49% през януари до 81,15% през май. Това се споделя в право на отговор на " ВиК Добрич " до медиите, откакто по-рано през днешния ден беше публикувана информацията, че към 92% от водата на Добрич се губи по водопреносната мрежа в централната градска част на града.
Данните станаха известни от последните планове на водното сдружение, което е благосъстоятелност на районното министерство. Като повода за големите загуби се показва остарялата инфраструктура. Тя е изграждана сред 50-те и 70-те години на предишния век. Друга причина са съвсем ежедневните повреди.
" Понижаване на общата калкулирана загуба, която всекидневно е в равнища от порядъка на 90% до равнища от 80,15% може да се дефинира като международен връх по понижаване на загубите на вода ", се споделя още в правото на отговор.
" Числата красноречиво приказват за това, че в изискванията на мощно амортизирана водопроводна мрежа, продължаващи действия по Интегрирания план за възстановяване на водния бранш в град Добрич, увеличена натовареност на екипите, ангажирани с отстраняването на повредите, " ВиК Добрич " съумява да минимализира в оптимална степен действителните загуби на вода ", пишат още от сдружението.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР