Вижте защо трябва да държите по 2 ореха в ръка! Това

...
Вижте защо трябва да държите по 2 ореха в ръка!
Това
Коментари Харесай

Вижте защо трябва да държите по 2 ореха в ръка!

Вижте за какво би трябвало да държите по 2 ореха в ръка!

Това упражнение с орехи сигурно ще помогне на всички. Уважавам източната медицина и смятам този способ за чудесно решение за всички, които понякога изпитват нервно напрежение. Сега ще научите по какъв начин да облекчите напрежението и да успокоите нервите си единствено за няколко минути. Нуждаете се от 2 ореха и увереност да изпробвате този способ.

Методът ще подейства неотложно: прави се масаж на дланта с орехите. Черупката е толкоз приятна при допиране! Този натурален материал не може да бъде съпоставен с различен масаж на акупунктурни точки.

По дланите ни са ситуирани дейни точки, които дават отговор за действието на вътрешните органи. С притискането им, можете да се отървете от разнообразни заболявания!

Ефективността на упражнението с орехи, източната медицина изяснява с това, че душeвността се ръководи не от главата, а от вътрешните органи: силата е скрита в белите дробове, мозъкът – в сърцето, духът – в черния дроб, волята – в далака, а желанието да се реализира задачата – в бъбреците. Между пръстите и нервите съществува тясна връзка, тъй че за бързото усмиряване е належащо да се правят следните извършения.

Упражнения за бърза релаксация
1. Във всяка длан вземете по 2 ореха и правете кръгови придвижвания с тях.

2. Поставете ореха на дейната точка, ситуирана на вътрешната част на китката във вдлъбнатините сред сухожилията, натиснете леко с дланта на другата си ръка и направете кръгови придвижвания с ореха.

3. Нежно масажирайте върховете на пръстите на другата ръка.

Стресът и напрежението пораждат, когато човек не слуша вътрешния си глас, не обръща внимание на същинските си усеща. Не забравяйте, че хармонията и равновесието към този момент са във вас!

Всеки от нас е уединен самурай, в душата има място, където можете да се отпуснете и да намерите естетика. Не е належащо да отивате някъде, да се разсейвате от бремето на живота и да забравите във вихъра на заниманията. Понякога е задоволително да пандизите очите си и да помислите за нещо в действителност красиво, с цел да се успокоите!

Упражненията с орехи постоянно ще оказват помощ в изключителна обстановка, когато би трябвало бързо да се успокоите. Добра концепция е да носите няколко ореха в чантата си!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР