Вижте в снимки някои от по-интересните заглавия, които ни предлага

...
Вижте в снимки някои от по-интересните заглавия, които ни предлага
Коментари Харесай

Какво ще гледаме по HBO от 11 до 17 септември (СНИМКИ)

Вижте в фотоси някои от по-интересните заглавия, които ни предлага филмовият канал HBO в седмицата от 11 до 17 септември:

„ Нюйоркска комбина “ - 11 септември

На 11 септември от 21:00 часа започва нов сериал, истинска продукция на HBO - „ Нюйоркска комбина “ с Джеймс Франко и Маги Джиленхол.

В зората на 70-те в Ню Йорк се слагат началото на американската секс промишленост. През идващите десетилетия тя ще се доразвие и доближи до несънуваните даже и от най-смелите й апологети първоначално обороти от милиарди долари. Сериалът е истинска продукция на HBO.

„ Магнум “ - 14 септември

HBO документалистика: 14 септември, четвъртък, oт 22:55 часа

Киното през обектива на „ Магнум “, Франция, режисьор Софи Басалер

Филмът споделя историята за интимните срещи сред фотожурналистите от Magnum Agency и света на киното. В продължение на 70 години пътищата им се пресичат, като срещат фотографите с най-големите артисти и основатели на филми.

„ Игра на тронове ” - 16 септември

HBO Триседмичен маратон: 16 септември, събота, oт 22:00 часа

„ Игра на тронове ” – сезон 7, епизоди 1-7 с Емилия Кларк, Кит Харингтън, Лина Хеди

Базиран на фентъзи поредицата на Дж. Р.Р. Мартин, „ Игра на тронове ” е героичен роман за изменничества, достойнство и битка за власт във Вестерос, където летата и зимите не престават с години, и само жаждата за власт е безконечна.

„ Завръщането ” - 16 септември

HBO съботна премиера: 16 септември oт 21:00 часа

Екшън, авантюристичен „ Завръщането “ с Леонардо Ди Каприо, Том Харди, Домнал Глийсън, Уил Поултър

През 20-те години на 19 век в Америка известният трапер Хю Глас е премазан от мечка гризли и зарязан от личната си ловна тайфа да почине. Той обаче оцелява и търси отмъщение.

„ Седмица и един ден “ - 16 септември

Съботна CINEMAX 2 премиера: 16 септември oт 21:30 часа

„ Седмица и един ден “, комедия/драма, Израел, режисьор Асаф Полонски

Когато минава седмицата на печал след гибелта на сина му, Еял би трябвало да се върне към нормалния си живот. Вместо това той се напушва със съседа си и взема решение да търси нещата, които ще го накарат да продължи да живее.

„ Пасажери “ - 17 септември

Неделна HBO премиера: 17 септември oт 21:00 часа

„ Пасажери “, приключенски/научна фантастика, с Дженифър Лорънс, Крис Прат, Майкъл Шийн

Аурора и Джим са поели на 120-годишно пътешестване към друга планета, само че хибернацията им е прекратена 90 години по-рано. Докато пробват да разкрият мистерията зад неизправността, двамата схващат, че корабът е в смъртна заплаха.

“Уна “ - 17 септември

Неделна Cinemax премиера: 17 септември oт 21:00 часа „ Уна “, драма, Англия, с Руни Мара, Бен Мелденсън, Тара Фицджералд

Младата Уна прави ненадейно визити на възрастния Рей в офиса му. Тя е там, с цел да търси отговори за нещо, случило се в предишното им. Отдавна заровени секрети и стремежи още веднъж изплуват на повърхността.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР