Вижте специалните зимни оферти за софтуер на Godeal24С настъпването на

...
Вижте специалните зимни оферти за софтуер на Godeal24С настъпването на
Коментари Харесай

Студени дни, но топли сърца: Windows 10 Pro само за €7,25

Вижте специфичните зимни предложения за програмен продукт на Godeal24

С настъпването на зимата влязохме в един сребърен свят ” – сезон на люб ов, вяра и нови дарове. Можем да открием хубостта на зимата! Но в този момент имаме и отлична опция за възобновяване на операционната система , с цел да реализираме усъвършенствани я в продуктивността и сигурността всички артикули на Microsoft се оферират с отстъпки .

Камината и огънят са безконечната тематика на зимата. Godeal24 предлага „ топла договорка ” през студения сезон – можете да извършите подарък за по-добро въодушевление и да изразите признателност. Ако търсите MS артикули за домашна приложимост, образователна или професионална активност, предлага страхотни благоприятни условия за избор.



Победете зимата ! Не е нужен ваучър

Специална оферта до 88% отстъпка , без ваучър

50% отстъпка купи две, само че заплати едно

За да получите закрепена отстъпка от 50%, просто използвайте ваучър BD50 при извършване на покупки.

62% отстъпка за пакет от Office и Windows 10

Със специфичния код BD62 можете да получите спомагателни 62% отстъпка:

55% отстъпка Най-добри пожелания с най-хубавата оферта!

Ако желаете да купите различен вид програмен продукт, можете да се възползвате от 55% отстъпка за огромен брой лицензи за професионална приложимост с ваучър BD55 .

Процесът на покупка е супер банален, с голям брой способи на заплащане и, несъмнено, с безвъзмездна доставка. Всички промоции и специфични отстъпки, показани нагоре, са лимитирани във времето и годни единствено до привършване на количествата – тъй че, в случай че желаете да обновите вашия компютърен програмен продукт, сигурно би трябвало да се възползвате от промоциите.

Ако инцидентно се натъкнете на проблеми или в случай че имате въпроси, екипът за обслужване на клиенти е разполагаем, с цел да ви помогне с думи и каузи! За всеки вид въпроси, просто изпратете имейл на следния адрес:

рекламна публикация
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР