Вижте съветите на новосибирския астролог Марина Шумкина за всички зодии

...
Вижте съветите на новосибирския астролог Марина Шумкина за всички зодии
Коментари Харесай

Хороскоп за 2023 година: Венера носи на Телеца пари, Рибите да материализират мечтите си!

Вижте препоръките на новосибирския астролог Марина Шумкина за всички зодии

Овен 
През 2023 година развивайте умения си да работите в партньорство и мислете освен за своите усеща, само че и за тези на другите хора. Това ще ви помогне за реализиране на триумф на кариерата и за подсилване на фамилните връзки.

Телец
Венера е пари, хубост и връзки, а като земен знак, ръководен от тази планета е обикновено тези три неща постоянно да са във фокуса на вниманието ви. 2023 година обаче ще донесе един необикновен колорит – по какъв начин да вършиме пари. Разгледайте опциите за личния си бизнес или, в случай че към този момент имате подобен, делегирайте повече отговорности, с цел да си освободите време за нови планове!

Близнаци
Комуникация, шерване на информация и пътешестване са трите неща, които ще са предпочитани за този въздушен знак. През 2023 година използвайте опциите, които ще ви оказват помощ в това отношение. Научи се да гледате на нещата по-мащабно!

Рак
За този знак 2023 година е време на прекосяване към ново равнище в връзките, свързани с дома и фамилията. Избягвайте обаче несъразмерната настойчивост и цялостното потапяне в фамилните каузи!  Дайте си сметка за това какви са вашите цели за вашето професионално развиване! Оценете и опциите за пускане на фамилен бизнес!

Лъв
Още в първите дни на новата година може да се отегчите. Трябва обаче да реализирате капацитета си и да преговаряте. Може да се заемете с реализацията на нов авторски план, само че но не самичък, а с екип. Обединени имате по-големи шансове за триумф.

Дева
За този удобен земен знак е особено мото: „ Седем пъти мери, един път режи “, само че ще би трябвало малко да се измененията и да обърнете внимание на опциите, които ориста ви  дава. Може да работите на свободен график и даже отдалечено. Добре е по-често да се вслушате в сигналите на тялото си. Дайте си време за отмора.

Везни 
Важно е през 2023 година да си подредите целите, тъй че вашите ползи да не бъдат подценени. Обръщайте по-голямо внимание на документите, които подписвате при значимите покупко-продажби! Не се опасявайте да говорите за ползите си пред своите сътрудници. 

Скорпион
Много е значимо през 2023-та да се научите да сте финансово самостоятелни. Преценете дали в действителност имате потребност от нови заеми! Може да се наложи да преосмислите проектите си за доходи и разноски. И също по този начин обърнете внимание на връзките с обичания, с бизнес сътрудниците и сътрудниците. 

Стрелец
Вашата мощ е в увереността, в знанията и в опита. В същото време е значимо да усещате новите трендове в точния момент. Обърнете особено внимание на новите стратегии! Усвоявайки нови познания, ще видите какви благоприятни условия ще се отворят пред вас. 

Козирог
Свикнали сте да се трудите неуморно и силата на 2023 година, обвързвана със фамилията и дома, ще ви наподобява непозната. Не бързайте обаче да вземате решения. Налага се да измененията житейския си график. Може би тази година ще ви разреши да измененията своя взор за фамилните полезности и да извършите решителна крачка за нов дом или за основаване на семейство, а по този начин също и за помиряване с родственици.

Водолей
Обърнете особено внимание на опциите за основаване на собствен бренд! Важно е да обедините своята харизма с умеенето да работите в екип от съидейници. Този микс ще ви помогне да постигнете доста по-добри резултати, в това число и финансови.

Риби
2023-та е годината, в която би трябвало да се научите да сте по-практични и да дадете цифров израз на фантазиите си, т.е. да ги превърнете в проекти, с цел да ги реализирате. Старият метод да ги пресъздавате и те да се извършват може към този момент да не работи. Ще би трябвало да се научите да мислите в цифри, да обръщате внимание на детайлите, в случай че желаете да съумеете в бизнеса. И се научете да се грижите по-добре за себе си.

Годишен хороскоп на астролога Марина Шумкина за
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР