Вижте последните данни за разпространението на COVID-19:Прокоба тегне над ремонта

...
Вижте последните данни за разпространението на COVID-19:Прокоба тегне над ремонта
Коментари Харесай

ОБЗОР: Нападките между ИТН и ПП продължава, още една министерска оставка

Вижте последните данни за разпространяването на COVID-19:

Прокоба тегне над ремонта на Околовръстното шосе в Пловдив! Вече 18 месеца 14-км трасе от пътя Пловдив- Асеновград до Пазарджишко шосе не може да приключи и стои ремонтиран до половината.

Продължават мненията след напускането на Има Такъв Народ от ръководещата коалиция. Депутат от Има Такъв Народ пък съобщи, че министър председателят Кирил Петков му е звънял да премисли позицията си.

4-годишно дете е било избавено, след рухване в плувния басейн на комплекс С.И.Л.А, научи TrafficNews. Инцидентът е станал във вторник.

Три произшествия са станали на Автомагистрала Тракия поради дъжда. Най-сериозната се е случила край Ихтиман в посока София. Най-вероятно поради аквапланинг и неравностите по пътя, две коли са се блъснали. На мястото има полиция.

„ Възраждане “ разгласи номинацията си за началник на Комисията за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ).

24-годишен немец е умрял, откакто е паднал от терасата на хотел " Гладиола " на Златни пясъци през вчерашния ден. Сигналът за нещастието е подаден в полицията в 19.50 часа.

Полицаи и пожарникари са съумели да намерят изгубило се в гората 13-годишно момче в среднощна интервенция, оповестиха от ОД на МВР-Кърджали.

Пловдивчанка е в болница след битов скандал нощес. Скандалът ескалирал нощес към 20 часа в апартамент в квартал „ Каменица 2 “.

Верижна злополука с три автомобила е станала през вчерашния ден сред селата Рогош и Маноле. Колите са се блъснали към 14.20 часа, като на място е изпратен екип на полицията. Проверката открила, че лек автомобил „ Ауди “ се блъснал в изпреварвания лек автомобил „ БМВ “ и насрещно движещ се лек автомобил „ Шкода “, след което и трите коли излезли отвън пътя.

Новоизбраният изпълнителен шеф на ВМЗ-Сопот Иван Иванов и синдикатите подписаха новия групов трудов контракт за сдружението.

Ефективна стачка ще се организира в Здравната каса в Пловдив. За един час в понеделник - от 10 до 11 ч, колективът ще спре работа и по този метод ще се причисли към националния митинг, проведен по същото време в редица градове в страната. Действията им ще бъдат подкрепени от синдиката на КТ „ Подкрепа”.

Хванаха двама апаши в Пловдив. Единият от тях е направил две взломни обири от моторни транспортни средства в Кършияка. След извършено интензивно следствие през вчерашния ден бил задържан 27-годишен престъпно проявен пловдивчанин, отмъкнал акумулаторите на лек автомобил и микробус. И двете похищения мъжът направил по еднакъв метод – след разтрошаване на странични стъкла. Работата по документиране на случаите продължава.

Радостин Василев от „ ИТН “ подаде оставка като министър на младежта и спорта. Двамата му заместници също са си тръгнали.

Комисията за енергийно и водно контролиране утвърди цена на природния газ, считано от 1 юни 2022 година, в размер на 141,36 лева./MWh (без цени за достъп, транспорт, данък и ДДС).

Самолетът, който наруши въздушното пространство на България най-вероятно е бил краден.

Силен проливен дъжд и градушка задействаха свлачища в Северна Гърция. Буря имаше в региона на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Маказа ", като по-сериозно е ситуацията в гръцка страна.

Министър-председателят Кирил Петков организира среща с президента на Европейската капиталова банка Вернер Хойер. Нови вложения в региона на зеления преход, превоза, енергетиката, районното доближаване и дребните и междинните предприятия бяха във фокуса на диалога, оповестяват от държавната пресслужба.

Бившата румънска министърка на туризма Елена Удря ще бъде екстрадирана от България в Румъния, където би трябвало да излежи присъда от 6 година поради корупция.

Премиерът Кирил Петков уволни, а по-късно върна на работа зам.-областни шефове от Има Такъв Народ.

Велосипедист беше блъснат в " Тракия ". Той не е потърпевш съществено след случая, съобщи кореспондент на TrafficNews .

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР