Вижте подробностиНескопосаните опити на президента на БФС Борислав Михайлов да

...
Вижте подробностиНескопосаните опити на президента на БФС Борислав Михайлов да
Коментари Харесай

ОТ МРЕЖАТА: Феновете искат да се отърват от Боби Михайлов, като го пратят в Аржентина

Вижте детайлности
Нескопосаните опити на президента на БФС Борислав Михайлов да регистрира някаква активност и да покаже " възхода " на футбола ни, към този момент провокират единствено подигравка и насмешки от страна на почитателите, написа Днес Бобката пусна в формалната си страница във Facebook вест за подписан някакъв меморандум за взаимоотношение с Аржентинската футболна федерация.

Пръв аргументирано за несъстоятелността на това реагира членът на екипа на Димитър Бербатов Петър Величков. " Михайлов, покажи и другите страници да се види, че това е едно огромно нищо. Non binding memorandum е нещо, съгласно което няма никакви съответно поети задължения. Такива хвърчащи листа мога да ти осигуря в случай че искаш от където и който пожелаеш. Пак се кичиш с тенекиени медали брат, отново хвърляш прахуляк в очите на хората. Дай нещо съответно в случай че има, че конгреса през Март 2022 наближава, а нищо не си посочил още. На празни приказки казани от теб няма кой да повярва повече. Ти съответните задължения, които си поемал към някои клубове ( съгласно информация на самите клубове на които обилно си обещавал) не изпълняваш, камо ли в този момент с подобен хвърчащ меморандум да направиш нещо. Никой не ти има вяра към този момент. Аз приготвям меморандум за съдействие с Междугалактическата Футболна Асоциация на Вселената. ", написа той под поста му.

Далеч по-крайни, обаче са елементарните почитатели. " И на ръце да почнеш да вървиш, не можеш да изтриеш греховете си към българския футбол. Омитай се час по-скоро! ", счита Пламен Живков, един от доайените измежду последователите на ЦСКА. " Страхотна вест, господин Боби Михайлов! Това е коледният подарък, за който всички почитатели на коженото кълбо в България единствено си мечтаехме! Дори единствено поради тази вест, си костваха тези 16 години футболни унижения, които изтърпяхме! Още не мога да го осъзная изцяло. От сутринта сътрудници и другари от чужбина не стопират да ми звънят с цел да ми честитят тази вест! Такава неописуема чест и горделивост за нас, почитателите! Просълзих се! ", написа Костадин Вълканов.

Безспорният шлагер, обаче е на Момчил Панталеев. Той предлага Борислав Михайлов да си вземе еднопосочен билет и да замине за Аржентина, като напусне поста си в БФС. " Предлагам ти една страхотна самодейност. Да си вземеш един билет за Аржентина и да отидеш да развиеш футбола им. Нашият към този момент няма на къде?!?.... И да не забравиш трупата... Много ще ги забавлявате! А на нас въобще няма да ни липсвате! ".
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР