Вижте подробности Цървена звезда бе наказан от УЕФА с мач

...
Вижте подробности Цървена звезда бе наказан от УЕФА с мач
Коментари Харесай

20 000 деца ще са на стадиона за Цървена звезда - Лудогорец

Вижте детайлности
Цървена звезда бе осъден от УЕФА с мач при закрити порти против Лудогорец поради случаите при семейството на Мидтиланд (0:1). След това обаче от евроцентралата позволиха на сръбския гранд на трибуните да участват деца до 14 години, като на всеки 7 от тях ще има и възрастен компаньон. Мачът е тази вечер от 19,45 часа.

Билетите за дуела се раздават гратис в учебни заведения и школи в цялата страна, а упованията на управлението на клуба са за над 20 хиляди " навиячи " на " Райко Митич ". Толкова имаше на 28 юли при домакинския триумф с 5:0 над Кайрат в квалификациите за Шампионската лига, когато тимът още веднъж бе с наказване от УЕФА. 

" Каним децата на мач, дано си носят балони, плакати, шалчета, флагове, с цел да основат още веднъж такава атмосфера, която да се помни дълго. Ще летим на техните криле. Треньорът Деян Станкович, звездите Марко Иванич и Александър Катай, както и останалите, ще са признателни за поддръжката им. Нека създадем по този начин, че все едно „ Мала Маракана “ е цялостна до последното място. Ние желаеме силата на децата да се съобщи на играчите на терена и те да превъзмогнат всички компликации. Знаем, че " Мала Маракана " постоянно се асоциира с " Най-добрата атмосфера в света ". Изживяхме незабравима юлска нощ, чака ни и ноемврийска такава ", написаха от клуба. 

Интересното е, че през 21-ви век Цървена звезда е трябвало да играе 8 евромача пред празни трибуни - 4 от тях поради пандемията с ковид. Днес ще е вторият с деца на трибуните.
В тях домакините са с позитивен баланс - победи над Колидж Европа, Гент, Слован и Кайрат, три равенства - Залцбург, Хофенхайм и Милан, и една загуба от Базел.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР