Вижте откъси от свидетелските показания на няколко от непълнолетните по

...
Вижте откъси от свидетелските показания на няколко от непълнолетните по
Коментари Харесай

Нови разкрития за педофилския секс остров на Джефри Епстийн - споменати се имената на Бил Клинтън и принц Андрю

Вижте фрагменти от свидетелските показания на няколко от малолетните по това време девойки, които са били карани да извършват полови услуги на милиардери

Повече от 4 години по-късно, най-сетне документите по делото против сякаш самоубилия се в пандиза Джефри Епстийн бяха оповестени. Както се очакваше, в листата с имена, които са посещавали постоянно островът на изкушенията, прочут още като „ педофилският остров ” - частна благосъстоятелност на Епстийн, участват видни персони от така наречен „ международен елит ”.

Така да вземем за пример постоянно от услугите на Джефри са се възползвали принц Андрю - брат на сегашния крал на Англия, и някогашният президент на Съединени американски щати Бил Клинтън, чиято брачна половинка бе конкурент на Доналд Тръмп в президентската конкуренция през 2016 година Също без изненада е и фактът, че името на Тръмп не попада в листата.

Целият документ вижте тук:

Разкритите документи в този момент са част от дело против съдружничката и партньорка на Джефри Епстийн - Джизлейн Максуел, която все още изтърпява 20-годишна присъда за трафик на хора - главно дами, употребени като секс робини на острова. В идните дни се чака описът с имена да пораства. Засега обаче ето някои от по-пикантните детайлности.

Изобщо не е загадка връзката на някогашния президент Бил Клинтън с Джефри Епстийн и Джизлейн Максуел. През годините те намерено поддържаха съмнително близки връзки, а самият Клинтън бе поканил педофилското дуо на сватбата на личната си щерка. Документите, които излизат в този момент, разкриват някои от до момента забулените в тайнственост обстоятелства. Разкритията са потресаващи. В изявление със свидетелката Джейн Доу - име, което се дава като работно за тези, които се тормозят да разкрият самоличността си при такива случаи, излиза наяве следното:

-Знаехте ли, че Бил Клинтън е другар с Джефри Епстийн?
-Знаех, че си имат взимане-даване. Не знаех, че са другари, до момента в който не прочетох публикацията във „ Ванити Феър ” за това по какъв начин са били дружно в Африка.
-Говореше ли ти Джефри Епстийн от време на време за Бил Клинтън?
-Един път ми сподели, че Клинтън хи харесва млади/малки. Говореше за девойките.

В интервютата със очевидци се загатва и принц Андрю - братът на сегашния крал на Англия и втори наследник на кралица Елизабет Втора. Този път свидетелката е упомената поименно - в действителност тя е и ищцата по делото против Джизлейн Максуел. Г-жа Сьоберг свидетелства, че се е срещнала с принц Андрю и 17-годишната тогава Вирджиния Джюфри в Ню Йорк.

Ето какво излиза наяве от разпита:

-Помниш ли кой, в случай че въобще е имало някого, беше в дома на Джефри, когато ти дойде?
-Да. Когато отворих вратата бях единствено. Джизлейн беше се запътила към стълбището, обърна се и ми сподели да отида в хола.
-Какво стана тогава, когато влезе в хола?
-Видях Вирджиния, Джефри, принц Андрю, Джизлейн - в стаята.
-И срещна ли се с принц Андрю тогава?
-Да.

В стаята в Ню Йорк имало кукла на принц Андрю - от някаква продукция на BBC. Максуел или Епстийн вършат абсурда фотография на принца с девойките в стаята.

„ Поставиха куклата в скута на Вирджиния, а аз седнах в скута на принц Андрю. Сложиха ръката на куклата върху гърдата на Вирджиния, а Андрю сложи своята ръка на моята гърда. И се снимаха ”.

По-скандалните разкрития пък идват от самата Вирджиния Джюфри.

-Моля, дайте име на човек, с който Джизлейн Максуел ви е наставлявала да вършиме секс.
-Принц Андрю.

Разкритията сочат още и че милиардерът Глен Дубин, който тогава е управител на хеджфонд, също е взел участие в оргиите на острова. Показанията са още веднъж на Вирджиния Джюфри. Тя твърди, че Джизлейн Максуел я е заставяла да прави секс и с него.

Името на вълшебник също се появи в листата на Епстийн. Засега няма данни за полово посягане от негова страна. Но от свидетелските показания излиза наяве, че двамата с Епстийн са били близки другари и Копърфийлд добре е знаел какво е ставало в дома на Епстийн и на острова. Според Джоана Сьоберг:

-Запознавала ли си се с Дейвид Копърфийлд?
-Да.
-Сещаш ли се по кое време за първи път го видя?
-Да.
- Кога?
-Някой ми се обади от къщата и сподели, че той ще идва. И че в случай че желая, мога да дойда да вечерям. И че ще мога да се срещна с него.
-Какво стана на вечерята?
-Правеше фокуси.
-Ти видя ли Копърфийлд да е другар на Епстийн?
-Да.
-Копърфийлд в миналото обсъждал ли е това, че Епстийн е привързан с дребни девойки, като теб.
-Попита ме дали знам, че на девойките се заплаща да намират други девойки.

Дори Майкъл Джексън - Краля на поп музиката, се оказва другар на Джефри Епстийн. Бил е забелязан в имението му в Палм Бийч, Калифорния, най-малко един път, както изяснява Джоана Сьоберг.

-Запозна ли се с някой различен прочут при Джефри?
-С Майкъл Джексън.
-Така ли? Кога стана това?
-В имението на Епстийн е Палм Бийч.

Сьоберг също разкрива, че до момента в който е правила разтривки на Джефри Епстийн, за които от време на време ѝ се карали, че не „ завършвала ”, той постоянно говорел по телефона.

-Прочетох в медиите, че си споделила, че си се запознавала с Кейт Бланшет и Леонадро Дикаприо.
-Не, тях не съм срещала. Когато говорех за тях, се отнасяше за времето, когато масажирах Епстийн. Той се надъхваше, говореше по телефона и откакто свърши споделяше: „ О, това беше Леонардо ” или „ Това беше Кейт Бланшет ”, или Брус Уилис и така нататък
-Само загатваше имената им?
-Да.

Това напълно не е цялата истина. Ако не беше разрешено през 2019 година Джефри Епстийн да се обеси в килията си, през днешния ден светът може би щеше да знае доста повече за педофилските практики на западния хайлайф. Разкрития обаче евентуално предстоят до края на годината.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР