Вижте окончателното разпределение на групите в Общинския съвет Партия Български

...
Вижте окончателното разпределение на групите в Общинския съвет Партия Български
Коментари Харесай

Костадин Нищелков с безпрецедентен резултат в община Несебър – ще има 9 съветници, даде подкрепа на балотажа за Николай Димитров


Вижте окончателното систематизиране на групите в Общинския съвет

Партия „ Български социалдемократи “ направи рекорден резултат след локалния избор в община Несебър. Начело в листата ѝ по традиция стои локалният предприемач Костадин Нищелков, който обичайно от 2007 година насам успяваше да вкара сред 5 и 6 съветници и се приемаше до през днешния ден, че триумфът му от 7 души през 2019 година ще остане непостижим. При последното броене на гласовете в ОИК-Несебър, с което разполага Флагман.бг, се оказва, че Нищелков ще води общо 9 съветници в новия локален парламент, който се състои от 21 души.

Политическа партия „ МОРЕ “ получава 3 мандата и допреди час се приемаше, че ще е втора политическа мощ с този резултат, само че пристигна следващата изненада и при преизчисляването се оказа, че Политическа партия ССД, отпред на която стои другият изтъкнат държавник Венелин Ташев, също може да се похвали с трима съветници. Около обед съветниците на господин Ташев бяха паднали до един, откакто при първичното броене призори той бе с двама. „ Левицата “ и „ Земеделски съюз “ имат по двама. БСДД, чиято регистрация употребява самостоятелният претендент за кмет Иван Дашев, ще има двама съветници.



Конфигурацията за новия Общински съвет е ясна. Ако след балотажа в неделя сред Николай Димитров и Иван Дашев, първият завоюва, той ще може да разчита на деветимата, отпред с Нищелков, на двамата от „ Левицата “ и двамата от „ Земеделския съюз “ – безусловно, което при взимане на решения с нормално болшинство му е задоволително. Наблюдавайки държанието на политическите играчи в тази община, може значително да се одобри, че в решаващи моменти Николай Димитров ще може да разчита значително и на тримата от Политическа партия „ МОРЕ “. Твърда съпротива ще бъдат двамата от БСДД – Иван Дашев и Петър Тодоров. Двамата ще съставляват гражданското съдружие „ Напред Несебър “.

Румен Кулев, който два мандата бе ръководител на Общинския съвет, и се справяше чудесно с организационната работа, този път се кандидатира за кмет и листата му при първото броене имаше шанса да получи двама съветници, по обед преразпределението го лиши от единия, а при окончателното броене на всички действителни и недействителни гласове той отпадна и като член на локалния парламент.

Дългогодишният кмет Николай Димитров завоюва снощи  с 5353 гласа или 42,51 %, а Иван Дашев взе  2680 гласа или 21,29 %.

Подкрепата за Николай Димитров от най-голямата политическа мощ към този момент е реалност и се изрази персонално от самия Костадин Нищелков, който по принцип заобикаля обществените появи. Нищелков приканва своите гласоподаватели и симпатизанти да застанат зад Николай Димитров и да гласоподават в неделя с бюлетина 69.

Ето какво споделя той:

Уважаеми съграждани от Община Несебър,

Заедно показахме, че сме по-отговорни и по-сплотени от всеки път в името на напредъка на хората и общината ни.

Аз и екипът ни от Политическа партия " БЪЛГАРСКИ СОЦИАЛДЕМОКРАТИ " сме Ви безпределно признателни за безрезервната Ви поддръжка, макар отрицателния пиар от съперниците ни, само че резултатът ни сподели, че положителното и истината постоянно побеждават и за следващ път преизбрахте нас за първа политическа мощ!

Още един път декларирам най-отговорно, че ще работим  за просперитета на Община Несебър!

Аз като човек съм постоянно с протегната ръка към всеки и съм го показвал не един път!

Вашите проблеми са и мои! Нека ги решаваме дружно!

Вашето доверие е най-голямата премия за мен и екипа ни!

За страдание работата и уговорката ни като жители на Община Несебър не свършва до тук…

На 05.11 (неделя), имаме опцията да продължим по същия метод и да подкрепим самостоятелния претендент за кмет Николай Димитров с бюлетина номер 69.

Той е зает с бъдещето на нашия град и имам вяра, че ще продължи да се труди все по този начин старателно в името на Несебър и публичния интерес! 

Съчетани напъните ни и с нашата поддръжка могат да обезпечат на Несебър бъдещето, което заслужава!

Нека продължим да работим дружно за Несебър!

Сърдечно Ви благодарим за мощната поддръжка и този път!

С почитание:

Костадин Нищелков

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР