Вижте най-доброто по EPIC DRAMA за месец МАРТ Чумата От

...
Вижте най-доброто по EPIC DRAMA за месец МАРТ Чумата От
Коментари Харесай

Чумата и Миниатюристът дебютират по EPIC DRAMA през март. Премиера на кино трейлър на ЧУМАТА

Вижте най-хубавото по EPIC DRAMA за месец МАРТ
Чумата
От неделя, 18 март, в 23:00
Жанр: Автентична историческа поредност
Година: 2018
Сезон 1: 6 x 60 мин.
Режисьор: Алберто Родригес
В функциите: Пабло Молинеро, Серхио Кастеланос, Маноло Соло, Хавиер Боте

Черната гибел се спуска над Севиля от 16-ти век - един от най-богатите и значими градове в света. Тук е европейският вход към златото на Новия свят. Градът е видимо благоверен, а в действителност заседнал в боязън, лакомия и борби за власт. Нравите в манастирите са разпуснати, обществените домове са контролирани и лечебните заведения са употребявани като гробища. Управляват мистицизмът и хаосът.
Матео, някогашен разколник, би трябвало да се завърне в града, който го е осъдил на гибел. Той копнее да извърши желанието, изразено от най-хубавия му другар на смъртния му одър - да избави Валерио, противозаконния му наследник. След като Матео попада в града, той скоро е задържан, само че Светата работа му предлага договорка за опрощаване на греховете - в случай че реши серията от убийства в града, ще бъде оневинен.
Труповете валят, белязани със знака на дявола, а Матео е замесен в интрига, която съгласно него стига до върховете на властта в Севиля. Чумата продължава да унищожава града и натискът да се открие килъра се усилва.
Потопен в интриги и изменничество, " Чумата " е неповторим таен трилър, който ще ви изправи косата от напрежение и ще ви върне в комплицираните времена, когато публичните забрани и тайният хедонизъм вървят ръка за ръка.

Миниатюристът
От събота, 31 март, в 22:00
Жанр: Литературна класика
Година: 2017
Сезон 1: 3 x 60 мин.
Режисьор: Гилем Моралес
В функциите: Ромола Гарай, Аня Тейлър-Джой, Алекс Хасъл, Хейли Скуирес, Емили Берингтън

По претекстове от един от най-скоростно разпродаващите се дебютни романи на предишното десетилетие, " Миниатюристът " е вълнуващ, разточително сниман трилър, който ни отваря вратите на дом, където под повърхността на хубостта и високата класа надничат неразрешени пристрастености и рискови секрети.
През 1686 година 18-годишната Нела Оортман влиза в грандиозна къща в най-богатия квартал на Амстердам. Изпълнена с очаквания и фантазии, тя е пристигнала от тихата провинция, с цел да стартира нов живот като брачна половинка на заможния търговец Йоханес Бранд. Но вместо от Йоханес, тя е посрещната от студената му сестра Марин и бързо схваща, че в техния дом нищо не е такова, каквото наподобява.
Когато Йоханес най-сетне се появява, той ѝ носи най-необичайния подарък - кукленска къща, имитация на техния дом. Тя би трябвало да бъде мебелирана от умел миниатюрист, чиито мънички творби демонстрират какво се случва в дома по непредвидени способи и наподобява предсказват бъдещето с притеснителна акуратност.
Нела стартира да разкрива тайните на кукленската къща и тези на дома на Бранд и схваща, че всички ги грози надигаща се заплаха. Дали миниатюристът държи орисите им в ръцете си и ще бъде ли тя средството за спасението на фамилията си или архитектът на тяхното проваляне?

Пан Ам
От сряда, 14 март, в 22:45
Жанр: Автентична историческа поредност
Година: 2011
Сезон 1: 14 x 60 мин.
Режисьор: Нанси Хълт Гжанис, Джак Орман
В функциите: Кристина Ричи, Марго Роби, Дейвид Харбър, Майкъл Мосли, Кели Гарнър

Годината е 1963. Втората международна война и Корея са обратно в историята. На ход е нов вид война, Студената война. Светът е на ръба на културна гражданска война и на всички места смяната наелектризира въздуха.
Драматичната поредност ни придвижва в изгрева на самолетната ера. Когато бърз, първокласен аероплан се издига в небето, пасажерите и екипажът се насочат на странствуване, белязано от романтика, разместващи се обществени полезности и даже интернационален шпионаж.
Главната стюардеса Маги образова неопитната стюардеса Лаура, а първият офицер Тед пуска чара си в деяние. По време на своите странствания, всеки от екипажа на " Пан Ам " се сблъсква с благоприятни условия и рискове, като по едно и също време жонглира с живота, любовта, очакванията и фантазиите си. Те пътуват до най-бляскавите градове в света - Париж, Берлин, Джакарта и Монте Карло.
Добре пристигнали на борда и затегнете коланите... Голямото премеждие следва!

Борджиите
От вторник, 13 март, в 23:00
Жанр: Политика и власт
Година: 2014
Сезон 3: 12 x 60 мин.
Режисьор: Том Фонтана
В функциите: Джон Доман, Марк Райдър, Изолда Дюхаук, Арт Малик, Стенли Уебър

Докато ръководи Рим по време на отсъствието на папата, съпричастността на Лукреция ѝ печели известност както измежду кардиналите, по този начин и измежду жителите. Но в този момент Родриго - папа Александър VI, се завръща и не демонстрира изключително самообладание към любезността и неспособността за интригантстване на щерка си - изключително при изискване, че е болен и постоянно се усеща на прага на гибелта.
Сред многото проблеми, които го чакат, е яростното съревнование на кардиналите от Неапол и Франция за поддръжката му и комплициран скрит план, който заплашва да подкопае легитимността на устрема му към трона. Междувременно Чезаре претърпява срамно проваляне и моли гениалния Леонардо да Винчи да изобрети оръжие, което може да аргументи невиждано заличаване.
Отново отхвърлена от Родриго, Джулия търси възмездие, като провокира ревността му и даже прибягва до помощта на черните изкуства. Бракът на Лукреция с Ди Калабрия е подложен на тестване поради любовта ѝ към Алфонсо д`Есте. Наясно с неприятното си здраве, Родриго знае, че би трябвало да избира сред лоялността към Бог и към фамилията си.
Но дали Борджиите ги чака добра развръзка, или ще съсипят църквата - и себе си - в финален изблик на възмездие към всички, чийто боязън от фамилията е намалял?

Близо до врага
От петък, 2 март, в 22:00
Жанр: Войни
Година: 2016
Сезон 1: 12 x 60 мин.
Режисьор: Стивън Полиакоф
В функциите: Джим Стърджес, Фреди Хаймор, Алфред Молина, Шарлот Райли, Линдзи Дънкан, Алфи Алън, Анджела Басет, Робърт Гленистър

Действието се развива в потърпевш от бомбардировките хотел в Лондон след Втората международна война. " Близо до врага " наблюдава живота на разузнавача капитан Калъм Фъргюсън. Последната му задача за военните е да подсигурява, че хванатият немски академик Дитер ще стартира да работи с английските кралски военновъздушни сили по незабавното развиване на реактивния мотор.
На фона на зараждащата Студена война за всички е ясно, че за английската национална сигурност е основно въоръжените сили да разполагат със супермодерна технология допустимо най-скоро. Калъм употребява ексцентрични способи в напъните си да убеди Дитер да работи с британците и в последна сметка сред двамата мъже поражда другарство. Но скоро избухва напрежение и нищо не е каквото наподобява.
По време на цялата поредност Калъм среща редица други герои, чиито истории се пресичат. Сред тях са Виктор, по-малкият му брат, който се пробва да се оправи с психическите контузии от битките; Харолд - някогашен чиновник във Външно министерство, който разкрива потресаващи истини за експлоадирането на войната; Рейчъл - очарователна американка, сгодена за най-хубавия му другар и Кати - сериозна млада жена, която работи в Отдела за военни закононарушения, бореща се с всички сили да залови военните нарушители, съумели да избегнат съд и правдивост.


Етикети:
Предишна Случайна вест ОЩЕ ОТ Кино  Изненадите, които ще ни сервира София Филм Фест 2018 Изненадите, които ще ни сервира София Филм Фест 2018  Най-хваленият документален филм за 2017 - Най-хваленият документален филм за 2017 - " Джейн " - с вход свободен на СФФ  Филм с българско присъединяване сграбчи огромната премия на Филм с българско присъединяване сграбчи огромната премия на " Берлинаре 2018 "  " Дивата Канада " по Viasat NATURE, " Фойерверки " и " Лъскави трошки " по Viasat EXPLORE през март  Билетите за 22-рия София Филм Фест към този момент са в продажба Билетите за 22-рия София Филм Фест към този момент са в продажба Интервю Още Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати
Фондация " Ако си дал " открива хранителна банка в Смолян и в...
Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла коментара 0 Коментара Кафене добави коментар добави коментар Име: Всички Мъж Жена Защита: Избери типаж  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Избери страст  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Стари аватари  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar  avatar Вашият коментар Затвори Коментирай
Екипът на actualno.com ви благодари, че употребявате кирилица за вашите мнения. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и персонални нападки, или обиди на расова, полова, етническа или верска основа, той ще бъде заличен от модератора на уеб страницата.
Най-стари Най-нови Най- Най- НАЙ-СПОДЕЛЯНИ  missing image Румен Овчаров: Държавата може да спре сд...
" Твърдят, че страната не може да се намеси в договорката – неистина. Иван Иванов (от КЕВР – б.р.) бяга от отговорност. Законът да...
Над 30 трусове от 5 и повече по Рихте... Новините: Най-важното за деня, 27 февруари Общински съветници от ГЕРБ дадоха обещание съдейст... Делян Добрев се извини на Сидеров и " АТАКА... НАЙ-ЧЕТЕНИ  missing image Дневен хороскоп за 28 февруари
Овен През този ден не пропускайте да се посъветвате с половинката ви за ваше взаимно пътешестване. Самоинициативата ви няма да ви бъде п...
Хаос към ЧЕЗ: От Чехия излезе информация... Григор Димитров навън от Дубай след посредст... Най-големият боязън на всяка зодия Защо Григор Димитров загуби още на старта... НАЙ-КОМЕНТИРАНИ  missing image Борисов за ЧЕЗ: Ще ги разнищя, този път...
Тоя път оставки няма да има. Обещавам им на тези хора да ги разнищя до край. Така министър председателят Бойко Борисов разяснява договорката за продажб...
Песков: Русия съжалява, че редица страни н... Как 400 кг кокаин се оказаха в руск... Каракачанов упрекна закона за договорката за Ч... Борисов към този момент се крие от Народното събрание по те...  www.expert.bg  ЧЕЗ, ЕВН и ЧЕЗ, ЕВН и " Енерго-Про " подадоха заявлен...  Температурите през март - от минус 20 до плюс 24 градуса Температурите през март - от минус 20 до...  Улесняват смяната на адреса за приемане на пенсия Улесняват смяната на адреса за получав...  Българската банка за развиване взе участие в договорката за ЧЕЗ, твърди Българска социалистическа партия Българската банка за развиване взе участие в...  www.iwoman.bg  Ето какво се случи в първия епизод от новия сезон на Ето какво се случи в първия епизод от само че...  Вместо цвете на 8-ми март, помогни на деца в потребност Вместо цвете на 8-ми март, помогни на де...  " Тайна с мирис на парфюм " - история, завла...  Мъжете от тези 3 зодии са бащи Мъжете от тези 3 зодии са бащи " меч...  http://www.sportlive.bg  Аржентина пренебрегва Икарди за Световното в Русия Аржентина пренебрегва Икарди за Световното...  Кейрош: ФИФА да дисквалифицира Меси, до момента в който не потвърди, че е човек Кейрош: ФИФА да дисквалифицира Меси, док...  Една от огромните звезди на Атлетико преподписал с клуба Една от огромните звезди на Атлетико преп...  Федерер: Григор Димитров може да завоюва Голям шлем Федерер: Григор Димитров може да завоюва... Интервю Още Смолян и още 9 града откриват хранителна банка за небогати
Фондация " Ако си дал " открива хранителна банка в Смолян и в...
Оцелял в Сирия съветски наемник: Съществуваме, с цел да може да отхвърлят Теодор Ушев: Изкуството би трябвало да има резултата на граната " Молотов " Миналото на Путин - ужасното детство ли го е трансформирало в нечовечен Кметът на Монтана: " Горещите картофи " от 7 държавни управления и 9 парла Нови Най-четени Най-коментирани Бременна жена и бебето ѝ бяха избавени посредством извънредно рядка и комплицирана... 42 0 КолиЧЕЗтвено изменение – каЧЕЗтвено струпване... 49 0 Прогноза за времето за м. март... 82 0 Община Асенoвград отпусна 100 000 лева за скенер на болничното заведение в града... 63
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР