Вижте мнението муСобственикът на Локомотив София Иван Василев бе бесен

...
Вижте мнението муСобственикът на Локомотив София Иван Василев бе бесен
Коментари Харесай

Босът на Локо София глобил играчите още на сутринта след загубата от Левски


Вижте мнението му

Собственикът на Локомотив София Иван Василев бе гневен от представянето на тима при гостуването на Левски - 0:6. Той разяснява и следващата офанзива на последователите към него.

" Феновете няма какво да ми благодарят, да благодарят на себе си. Срам е за тях, а не за мен. Те би трябвало да се срамят, че докараха нещата до тук. Чакат единствено да паднем и да вършат проблеми. Те са виновни, а не аз. Не са тематика диалог за мен. Нека не престават да си пишат, да ме плюят, да ме хулят... Пак ли аз съм отговорен, отново ли им продадох мача? ", попита босът на " червено-черните ".
" Осем играчи от предишния тим бяха на терена против Левски. Да, загубихме, и то тежко. Но футболът е това - биеш, падаш, ставаш... Аз ли съм отговорен, че загубихме, че не съм обезпечил всичко на състезателите? Те ли заплащат на футболистите за издръжката на клуба, санкциите, които са след всеки кръг. Нали знаете докога беше Иван Василев, до май месец. Нали желаят да играят в А Окръжна група... Аз не съм във война и не желая да водя война с никой. Филмът е завършен от дълго време. Те желаят срещи с мен, само че аз не желая. Аз съм локомотивец, само че те не знам. Това няма да е последната ни загуба, ще има и още. Но вършим селекция в придвижване, сглобяваме състав. Момчетата обаче да си измият срама, тъй като аз не съм играл. Дори и на мачове не вървя и отново аз
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР