Вижте която древногръцка богиня сте според месеца на раждане и

...
Вижте която древногръцка богиня сте според месеца на раждане и
Коментари Харесай

Проверете която древногръцка богиня сте според месеца на раждане и зодията

Вижте която древногръцка богиня сте съгласно месеца на раждане и зодията!

Януари (Козирог) – Хестия

Това е богинята на домашния уют. Тези дами са лоялни към своето семейство. На външен тип са по-строги и невъзмутими, само че те са просто уверени в себе си и в своите качества. Те биха чакали дълго време, до момента в който срещнат своята същинска обич. Грижовни и любвеобилни дами.

Февруари (Водолей) – Хеба

Богинята на младостта, която разсипва амброзия на боговете. Представителките на този знак и богиня имат млад дух, нестихваща сила и неземна хубост. Тяхното въображение не познава граници. С тях в никакъв случай не е скучно. Те обичат своята независимост и не разрешават на никого да ги лимитира.

Март (Риби) – Персефона

Отвлечена от господ Хадес, Персефона става царицата на подземното царство. За нея се карат доста богове, по този начин и за дамите, родени в този месец спорят доста обожатели. Те обаче дават сърцето си единствено на оня, който то уточни. Много чаровни, нежни и прочувствени дами.

Апри (Овен) – Атина

Тя е мъдра, роден водач, който самоуверено води подчинените си. Тя е амбициозна, уверена в себе си, знае какво желае и по какъв начин да го реализира. Никой не смее да спори с нея, тъй като не би се оказал прав.

Май (Телец) – Гея

Богинята-майка също като всяка дама, родена под нейния знак е грижовна, обича да подарява обич и да кара всеки към себе си да се усеща специфичен. Тя постоянно се отнася заслужено. Обича изобилието и красивите неща.

Юни (Близнаци) – Ирида

Това е богинята на дъгата, която посредничи сред хора и богове. Дамите Близнаци не познават проблем с общуването с никого. Те умеят да завържат диалог с всеки човек. Обичат приключенията и вълнуващите прекарвания.

Юли (Рак) – Селена

Богинята на Луната, която ръководи и представителките на зодия Рак. Ако би трябвало да бъдат разказани с една дума – тя ще бъде страст. Тези дами са нежни, раними, чувствителни, даряващи обич.

Август (Лъв) – Хера

Жената за Зевс, богинята на бурите и гръмотевиците. Тя е горда, изящна и красива, доста ревностна. Тя е водач, самоуверена и амбициозна. Щедра е към този, който заслужи нейното снизхождение.

Септември (Дева) – Деметра

Богинята на сезоните, растенията и животните. Тя се възхищава на работливите хора, самата тя е такава. Лоялна, амбициозна, натурална и енергична. Тя е нежна, само че и твърда в нещата, които прави. Стреми се към великолепие.

Октомври (Везни) – Афродита и Темида
 Зависи ли здравето от месеца, в който сме родени - има данни, че да Зависи ли здравето от месеца, в който сме родени - има данни, че да
Проучване от 2015 година, оповестено в Journal of American Medical Informatics Association разкрива, че месецът, в който сте родени, може...

Богините на хубостта и справедливостта въплъщават дамите от зодия Везни. Те са откровени, постоянно се стремят към обективни решения, подготвени са да се борят за правдата непременно. Те са женствени и мощни дами.

Ноември (Скорпион) – Хеката

Богинята на магиите и нощта. Тя е тъкмо толкоз мистериозна, колкото са и дамите от тази зодия и родени в този месец. Това са дамите, чийто сексапил не познава граници. Те омагьосват всички, имат доста фенове. Могат да са положителни и благи, само че и жестоки от време на време.

Декември (Стрелец) – Артемида

Богинята на лова, която постоянно следва задачата си без да се отхвърля. Такива са и дамите под нейния знак. Ценят свободата си и не отстъпват пред нищо за нея. Не търпят някой да им споделя какво да вършат. Щом се влюби, основава семейство.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР