Вижте колко е проста простата логика на простологичните: Ако има

...
Вижте колко е проста простата логика на простологичните: Ако има
Коментари Харесай

Не „управляващите изпитват заплаха от служебните правителства“, а цялата държава изпитва заплаха от тях

Вижте какъв брой е елементарна простата логичност на простологичните: Ако има една далаверка, към която да се отклонят и пооткраднат едни държавни средства, ще я брандираме с българското знаме; и, в случай че някой се оплаче и каже, че е неприятно да се краде, незабавно ще го обвиним, че ненавижда българското знаме. 

Ако ли пък се опитат да махнат опасността от шпиони слагачи в служебните държавни управления, ще им се подиграваме, че ги е шубе. 

Слушайте, тая сценка за деца от детската градина стартира да става тъпоумна и хората с малко повече от три мозъчни кафези намират цялото зрелище на подставения за президент за жалко. 

Чрез служебните държавни управления, инсталиралите резидента Зеленочорапски откриха метод да въздействат на изпълнителната власт. Президентът на България сякаш е фигура с малко пълномощия, сякаш не може да се меси в изпълнителната и така нататък, само че ето, че имало метод. Разбъркваш главите на хората с агитация, параноя и талази от „ експерти “, които им дърпат вниманието. Готово. 

Караш ги да се ненавиждат между тях с насъскване. Готово. 

Караш партиите, които ги съставляват, да си мислят, че с плюнки и офанзиви се печелят дивиденти. Готово. 

Така поставени нещата водят до това, че нито една партия не може да излъчи задоволително болшинство, в случай че ще всеки ден да се вършат избори. 

Слагаш служебно държавно управление и управляваш. 

А по какъв начин управляваш, в случай че си съветска матрьошка, имаща единствената цел да работи за кремъл?

Вече видяхме. 

Тихомълком предоставяне на концесия на Росенец за десетилетия на страна, оповестила те за „ неприятелска “, а депутатите ѝ зоват да те атакуван и да те стрелят с ракети; обслужване на ползите на Газпром и Лук – когато цяла Европа се готвеше да води каузи против Газпром, нашите се вайкаха, че Газпром ще ни съди нас и добре постилаха ТОЧНО това да се случи. Работеше се за енергийна взаимозависимост, пречеше се на тръбата от Гърция с измислени оправдания. 

Оръжията и помощта за Украйна бяха спънати и имиджът на страната ни пострада грубо. Партньорите ни се отдръпнаха. 

Заради съществуването на съветски сътрудници на най-високите етажи във властта и службите (подозирам даже самият главнокомандващ) сътрудниците ни от Съединени американски щати не престават да се вършат на ударени и да отсрочват да ни дадат самолетите, тъй като ги е боязън, че тайната им технология на петата минута ще е в съветското посолство с все чертежите и фотоси. 

Видя се, че служебното държавно управление е тотална греда. Когато в миналото предците ни са го измислили този механизъм, не са планували наглостта на съветските сътрудници (а е трябвало!). Всяко нещо може да се сменя и трансформира, нали? Казва се „ развиване “. Значи и този механизъм може (и би трябвало!) да се смени. 

Президентът радев обаче опитва с тази версия: „ Явно ръководещите изпитват някаква опасност от служебните държавни управления, щом желаят да ги махнат от Конституцията “.

Да, несъмнено. Цялата страна я изпитва тая опасност. Кое не е ясно? 

Ще се опитам да го обясня по този начин: аз персонално считам вирусите за опасност и се пробвам да ги махна, да. Като се разболея, се церя. Мисля, че с всеки е по този начин. Не виждам мотив за насмешка, че като видиш нещо нездравословно, се опитваш да го махнеш. 

Но го разбирам за какво тъкмо той по този начин се е залепил за тия служебни държавни управления и за какво са му по този начин благи. 

Ето и различен образец: в случай че решиш да свиеш малко пари от бюджета, си правиш Неправителствени организации (ама патриотично) и си намираш „ покровител “ на висок пост. Например, президент. За него ще е комфортен твоят план, тъй като ще си написа доста патриотарски точки в бележника. 

Ти ще получиш „ дарения “ от държавни компании, като БДЖ… нищо, че БДЖ все е пред банкрут и хората го избавят с налозите си година след година. 

От тия дарения една част ще отиде в джоба ти (ти си прочут с това – и преди са те разследвали за отклонение на средства, имаш опит). 

Важното е „ планът “ ти да е „ родолюбив “. Вземи образец от централно-азиатските хахавелници, които се състезават по патриотични каскади – набий висок, но най-голям стълб и постави знамето от горната страна. 

Ако някой викне, че планът ти е тъп или че крадеш пари, ще кажеш, че тоя е предател и ненавижда знамето. 

Найс, а? 

Опитай се въпреки всичко да не хвърляш знамето по пода в църквата. Но, в случай че си задоволително кух и ти е през х** за това, пà фърли го, те патреотарете така и така са чугунени, те към този момент са уверени, че си най-великият, нищо, че си Неправителствени организации, а те ненавиждат НПО-тата, нищо, че са те разследвали за обири, нищо, че им въргаляш знамето по пода. Важното е керванът да си върви. 
 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР