Вижте кои зодии ще имат нужда от малко повече смелост

...
Вижте кои зодии ще имат нужда от малко повече смелост
Коментари Харесай

Зодиите, които са обречени на страдание през тази седмица, 02-06 АВГУСТ

Вижте кои зодии ще имат потребност от малко повече храброст и непримиримост през тази гореща седмица.

ТЕЛЕЦ

Може да почувствате ужилването на дискомфорта този месец, телец, само че помнете - магията в действителност се случва отвън вашата зона на комфорт. Понякога вземате решение да извършите крачка от познатото и да прегърнете непознатото. Друг път вселената ви тласка към смяна, преди даже да сте имали миг да съберете мислите си. Този месец космосът ви предизвиква да извършите ход, който може да ви плаши, само че и да ви развълнува.



КОЗИРОГ

Процесът на промяна е мрачен, козирог. Изисква да жертвате нещо, което може да не желаете да изоставите, само че все пак знаете, че сбогуването би било по-добре за вас в дълготраен проект. Този месец може да изпитате някакво раздробяване, до момента в който работите по въпроса с спирането на връзките с нещо, което ви задържа. В началото може да наподобява тъмно, само че помиряването с предишното може да е най-укрепващото нещо, което бихте могли да извършите за духа си.



РИБИ

Лесно е да забравите да превърнете потребностите си в приоритет, риби. По-лесно е да се яде нездравословна храна, в сравнение с здравословна, домашно приготвена храна. По-лесно е да игнорирате възприятията си, като се фокусирате върху работата. Този месец космосът разкрива методите, по които вашите механизми и привички за справяне не дават отговор на вашите ползи. Заслужавате да се чувствате отпочинали, подмладени и горди от работата си. Прекарайте време в основаването на проект, който да ви помогне да останете проведени и отдадени на вашето здраве.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР