Вижте кои зодии се смятат за най-злобни Астролозите казват, че

...
Вижте кои зодии се смятат за най-злобни Астролозите казват, че
Коментари Харесай

Това са най-злобните зодии, не влизате в конфликти с тях

Вижте кои зодии се считат за най-злобни

Астролозите споделят, че зодиите постоянно въздействат на характера ни. Природата не може да бъде излъгана. Вижте кои зодии се считат за най-злобни. По-добре е да не ги разстройвате, в случай че желаете да избегнете спор.
Стрелец
По-добре да не изваждате Стрелеца от равновесие. Може да бъде доста злоумишлен. Стрелците са известни със своята откровеност. Хората, родени под този знак на Зодиака, не обръщат внимание на условностите. Те споделят това, което мислят даже в най-неподходящите моменти. Липсата им на такт е обвързвана и с обстоятелството, че могат да бъдат доста злобни, когато нарочат някого. По-добре е да избягвате споровете със Стрелците, тъй като те са склонни да бъдат непримирими и обичат да се отплащат на красивото с двойна мощ.
Дева
Девите са спокойни, само че имат своите граници на самообладание. Ако посмеете да ги пресечете, ще се сблъскате с чепатия им темперамент!

Девите по принцип са уравновесени. Много рядко губят наличие на духа, само че даже и те си имат своя предел на търпимост. Хората, родени под тази зодия, не таят завист дълго време, само че в случай че си позволите прекомерно доста, могат да станат извънредно злобни. Затова по-добре внимавайте с тях. Девите деликатно следят заобикалящата ги среда. Те прелестно знаят коя сензитивна точка да ударят, с цел да може съперникът да го заболи най-вече.
Скорпион
Злобата е второто име на Скорпионите. В кои случаи би трябвало да ги заобикаляме?

Няма за какво да ви тормози злобата на Скорпионите. Просто такава им е природата. Хващат се главно за дреболии, на които множеството хора не обръщат внимание. Обичат да търсят провокации, а словесните борби са извънредно вълнуващи за тях. Трябва да намерите верния път към хората, родени под знака на Скорпион, а когато постигнете баланс, връзката с тях може да бъде даже приятна. Въпреки цялата им завист.

Автор: Лора Костова, happy-woman.bg
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР