Вижте какво ще ви донесе тази седмица в любовен план

...
Вижте какво ще ви донесе тази седмица в любовен план
Коментари Харесай

Какво ви очаква в ЛЮБОВТА през седмицата 13-19 септември

Вижте какво ще ви донесе тази седмица в любовен проект - разлъка или нова тръпка.

Овен

Събитията ще са нееднозначни и част от тях сложни за разбиране. Приемайте ги метафизичен и не прехвърляйте проблемите си „ от болната глава на хубавичко “. Да споделите грижите с обичания човек не значи да очаквате готово решение. Ако в този момент развалите връзките, възобновяване им ще е мъчно.

Телец

Проявете самодейност за реализация на всички промени, които имате предпочитание да се случат като се изключи тези от персонален темперамент. Оставете за в този момент любовната си връзка такава, каквато е. Опитът да внесете нещо ново в връзките няма да е нищо повече от автогол.

Близнаци

Ще се наложи да се мобилизирате и да се справите с поредност конфликтни обстановки. Отстоявайте позициите си, само че общително и с разрешени средства. Не хитрувайте. В края на седмицата ситуацията ще е по-спокойна. Ако имате противоречиви въпроси с обичания човек, организирайте разходка, излет измежду природата и ги коментирайте „ на четири очи “.

Рак

Ако сте в спор с приятел/ката си, постарайте се да уредите въпроса още при започване на седмицата. Проявете самодейност за помиряване и подготвеност за взаимни отстъпки, написа Teenproblem.net. Направите ли го, връзката ви ще премине на напълно друго равнище. Ще се извърши с доста повече реципрочност и схващане.

Лъв

Не е уместно да обсъждате значими въпроси с половинката си. Ограничете диалозите до познатите и желани тематики, които не основават напрежение. Актуални, а и неотложни, ще са въпросите за настоящите ви отговорности, а не за вероятността на връзката ви.

Дева

Представителите на вашия знак ще се разделят условно на две групи: тези, които ще преживеят ново начало и тези, на които ще се наложи да се разделят с нещо, с което са привикнали. Не се отхвърляйте от непредвидения старт, колкото и чудноват да наподобява. И въпреки това не отъждествявайте раздялата безусловно с спор.

Везни

Ако диалозите с обичания човек непрестанно приключват или с безмълвие, или с неизясненост, или с постъпка, която ви основава възприятие на виновност, приемете го като сигнал, че „ нещо не е както би трябвало “. Останете всеки самичък със себе си един-два дни, дайте си „ отмора за нареждане на мислите “. И двамата ще установите, че е било освен потребно, само че и прелестно, че е лесна тактичност за уеднаквяване на задачите.

Скорпион

Използвайте въображението и на чаровната си усмивка. Каквито и разправии да е имало сред вас и половинката ви, в положение сте да го/я накарате да ги не помни. Ако пък към момента не сте попаднали на сродната си душа, то вероятността пътищата ви най-сетне да се кръстосат по никакъв начин не е за занемаряване.

Стрелец

Ще се появи човек от предишното. Не зацикляйте върху старите си рани. Мислете за бъдещето. Вместо на спомените, посветете се на фантазиите си.

Козирог

Поведението на половинката през тази седмица може да ви се стори много необичайно. Опитайте се да разберете какви сигнали ви изпраща. Ограничете контактите с непознати, за сметка на времето, в което сте двамата дружно. Ще откриете черти на характера му/й, за които не сте и подозирали.

Водолей

Околните непрестанно ще се пробват да се набъркват в персоналните и по-конкретно в сантименталните ви връзки. Или ще ви поучават, или ще ви занимават с злословия, които по никакъв начин няма да ви харесат. Игнорирайте ги и си организирайте малко странствуване с приятел/ката си, където ще сте единствено двамата. Посветете времето си един на различен, с цел да разберете до какъв брой са мощни възприятията ви.

Риби

Не се насилвайте да вършиме неща, които не ви харесват, единствено тъй като той/тя ви слага непостижими задания с концепцията да потвърждавате силата на любовта си. Веднъж допускайки да ви манипулират, рискувате да се превърнете във „ безконечния пострадал “. Една мъдрост гласи, че „ любовта желае жертви “, само че на никое място не се твърди, че би трябвало да вървите против себе си.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР