Вижте какво откриха до трупа на шефа на КАТ Две

...
Вижте какво откриха до трупа на шефа на КАТ Две
Коментари Харесай

Горещи разкрития около смъртта на началника на КАТ-Казанлък

Вижте какво откриха до натрупа на шефа на КАТ

Две са главните версии за нещастието с началника на КАТ-Казанлък - самоубийство и склоняване към самоубийство. Това обявиха от прокуратурата в града пред NOVA. След повече от 48 часа тялото на Тодор Николов беше открито покрай язовир Копринка.

От прокуратурата отхвърлят версия за ликвидиране, на този стадий. Основната версия е за настъпило самоубийство, защото при осъществения оглед на местопроизшествието е открит персоналния автомобил на Тодор Николов, а той самият - заключен вътре в купето.

„ На местопроизшествието е открит персоналният му автомобил, в който Николов бил заключен. В ръката си е държал служебното си оръжие. На 30-40 метра от колата е открита парична сума, разграничена на няколко дребни пачки, малко количество муниции, тефтерче и револвер в кожен кобур ”, сподели проверяващият прокурор Таня Димитрова.

Според нея откритите движимости биха могли да са индикации за някакви корупционни практики. Дали е имало такива, който е бил забъркан в тях и какво е пишело в тефтерчето, занапред ще излиза наяве.

През днешния ден се наложи да бъде изработен втори оглед на мястото на местопроизшествието. Причината, че не са открити два от трите телефона, с които е разполагал Тодор Николов. Открито е обаче тефтерче на Николов, данните от които занапред ще бъдат разчитани.

Започват и разпити с сътрудниците му.

Заради откритите пари към колата на Николов, върви следствие и за възможна корупционна процедура. „ Наличието на такива движимости по тип е някаква индикация за възможни корупционни практики свързани с пътна полиция и с началника Тодор Николов тъй че тези хипотези занапред ще се събират доказателства по тях и ще се открива какво тъкмо се е случило ”, сподели районният прокурор Таня Димитрова.

Хората в родния на Николов Бузовград го дефинират като добър човек. И не одобряват версията на проверяващите, че се е самоубил.

„ Той е един извънредно добросърдечен човек по темперамент, в никакъв случай не е подминал никого. На който е могъл, постоянно е помагал. И в това време беше огромен експерт в своята работа ”, сподели кметът на Бузовград Михаил Янушев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР