Вижте какво направи Брадли Купър За какво са приятелите, ако

...
Вижте какво направи Брадли Купър За какво са приятелите, ако
Коментари Харесай

За какво са приятелите, ако не да утешат бившата ти изгора, когато я зарежеш

Вижте какво направи Брадли Купър

За какво са приятелите, в случай че не да утешат някогашната ти възлюбена, когато я зарежеш? Дори и да би трябвало да зарежат личната си някогашна обичана? Поне на такива " жертви " е подготвен Брадли Купър, който заряза без скрупули Ирина Шейк, с цел да утеши много по-младата й колежка Джиджи Хадид, която единствено преди дни се раздели с Лео ди Каприо.

Верен на себе си Леонардо не се задържа дълго с манекенката и незабавно щом му омръзна от нея, взе решение да я остави. А Брадли Купър имаше " тежката " задания да й предложи рамо за разтуха. Двамата бяха засечени на сантиментална вечеря преди ден, като артистът даже не се опита да скрие връзките си с хубавицата.

Както наподобява, Ирина не е на дневен ред в проектите му, макар че се говореше, че се събират. Двамата се разделиха откакто като артистът направи доста чувствено осъществяване с лейди Гага по време на връчването на " Оскар " -ите преди няколко години.

Дали двамата имаха романс по-късно, или всичко беше единствено пиар тактика, не е ясно, само че е реалност, че Брадли и Ирина сложиха завършек на връзката си по това време. Доскоро моделката имаше спекулация с Том Брейди, само че постоянно можеше да бъде видяна с някогашния си на разходка. По всичко изглеждаше, че двамата ще се съберат, само че както наподобява това няма да се случи.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР