Вижте какви любовни цитати отговарят на характеристиките на зодиакалните знаци

...
Вижте какви любовни цитати отговарят на характеристиките на зодиакалните знаци
Коментари Харесай

Кой любовен цитат подхожда на зодията ви

Вижте какви любовни цитати дават отговор на характерностите на зодиакалните знаци и какво представителите им би трябвало да научат от тях!

Овен – " Реалността не ме впечатлява. Всичко, в което имам вяра, е замайване, възторг и когато елементарният живот ме оковава, по един или различен метод тичам. Вече не желая стени. “ Анаис Нин

Характерът на родените под знака Овен, като предписание се основава на сила, експанзия и нарцисизъм. Но това не значи, че връзката с тях ще бъде неприятна за вас. С Овен в никакъв случай не е скучно. Най-добрата тактика за започване на романтика с представител на знак Овен е да бъдете завладяващи и мистериозни, само че не прекомерно студени и недостъпни. Доскучае ли им, пламъкът им угасва и изчезват крепко пушек.

Телец – " Благоразумието и любовта не са основани едно за друго; когато любовта нараства, благоразумието отслабва. " Ларошфуко

Представителите на зодиакален знак Телец се забъркват доста в сантиментална връзка, само че единствено когато са сигурни, че индивидът заслужава цялото им доверие. Може би по тази причина нямат доста връзки през целия си живот. Любовта обаче от време на време ги кара да не помнят за правилата си.

Близнаци – " Да обичаш не значи да се гледате един различен, а да гледате и двамата в една и съща посока. " Антоан дьо Сент Екзюпери

Представителите на този знак въобще не са измежду хората, които вземат лесни решения, в противен случай. Сега те желаят да влязат във връзка и след 10 минути трансформират мисълта си и отсрочват вземането на окончателното решение. Същото важи и когато към този момент имат сътрудник.

Рак – " Истинската обич е единственото оръжие, от което човек се нуждае, с цел да завоюва всяка борба и да преодолее всяко затруднение, без значение какъв брой огромно може да бъде то. " Станчу Валентин

Ако имат верния сътрудник до себе си, Раците не се нуждаят от нищо друго. Колкото по-обичани и сигурни се усещат в една връзка, толкоз по-подготвени са да се изправят пред всички трудности, които ориста подмята по пътя им.

Лъв – " Да обичаш или да бъдеш обичан не значи да заемаш място в сърцето на някого, а да създадеш място там, което никой не може да заеме. " Анонимен създател

Това е един от любовните цитати, които най-вече подхождат на Лъвовете. В любовта, както и във всяка друга област, те изпитват потребност да получат цялото внимание. Но може би вместо да чакат да получат всичко от другия, те би трябвало да помислят по какъв начин биха могли да станат най-важният човек в живота си.

Дева – " Колкото повече съдиш, толкоз по-малко обичаш. " Оноре дьо Балзак

Вече не е изненада за никого, че хората, родени под въздействието на този зодиакален знак, са склонни да подлагат на критика хората към себе си, изключително колегата си. Те имат вяра, че това му оказва помощ да се развива и трансформира към по-добро, до момента в който той се усеща по-малко обичан всеки ден.

Везни – " В любовта не смеете да рискувате, тъй като се страхувате да не загубите всичко. И въпреки всичко би трябвало да продължите напред, само че кой може да каже до каква степен? " Блез Паскал

Любители на хармонията и салдото, Везните постоянно се опасяват да рискуват в любовта, тъй като не знаят къде ще ги води този път. Преди да се включат повече в една връзка, те изпитват потребност от утешение. Но кой може да предложи такова нещо в любовта? И могат ли тези, които го вършат, да подсигуряват възприятията си за цялостен живот?

Скорпион – " Първата стъпка на любовта е зачитането на свободата на близък. " Йероним Тамас

За представителите на Скорпионите е мъчно да си показват, че сътрудникът им също има потребност от независимост. Техният буен и натоварен метод на обич съвсем става задушаващ за колегата им, още повече, в случай че постоянно включва подиуми на ревнивост.

Стрелец – " Любовта не е договорка: обичам те, тъй като ти ме обичаш. " Любовта е сигурност: обичам те, тъй като те обичам! " Ливиу Ребреану

Стрелците мъчно одобряват обстоятелството, че индивидът, в който са се влюбили, може да не изпитва същите усеща към тях. Но, както се споделя в горния откъс, любовта не е договорка, а сигурност. Обичаш или не, без ограничавания от всевъзможен тип.

Козирог – " По-добре е да обичаш и да загубиш, в сравнение с въобще да не си обичал. " Алфред Тенисън

Козирозите не ненавиждат нищо на света повече от неуспеха, без значение от неговата природа. Но преди да се оставят да бъдат завладени от отчаяние и изцяло да затворят вратите на сърцата си за любовта, те би трябвало да гледат на раздялата като на житейски уроци.

Водолей – " Никога не знаеш сигурно по кое време ще започнеш да обичаш, само че знаеш сигурно по кое време спираш да обичаш. " Анонимен създател

Водолеите се влюбват, без да задават прекалено много въпроси и без да слагат граници. С тях е всичко или нищо. Любовта ги обгръща незабавно, само че и ги напуща също толкоз бързо и в последна сметка знаят сигурно, че всичко е свършило, тъй като връщането към действителността от време на време е извънредно мъчително.

Риби  – " Не плачи, тъй като всичко е свършило, усмихни се, тъй като се е случило. " Габриел Хосе Гарсия Маркес

Рибите са чувствителни натури, защото се нуждаят от обич повече от всеки различен. Цитатът подобаващ за техния знак, ги подтиква да гледат на разочарованията с нови очи и да се любуват повече на прекарванията, които са имали, в противоположен случай елементарно ще изпаднат в меланхолия, забравяйки смисъла на живота.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР