Вижте как започва денят на някои от любимите ни звезди

...
Вижте как започва денят на някои от любимите ни звезди
Коментари Харесай

Сутрешните ритуали за красота на звездите

Вижте по какъв начин стартира денят на някои от обичаните ни звезди – какви са техните ритуали и секрети за хубост и каква козметика употребяват.

Сутрешните ритуали за хубост на звездите

Миранда Кер – изсъхнало четкане

Миранда Кер е от ранобудните звезди. Не тъй като не обича да поспива, а поради сина си, дребния Флин. След като направи закуска на детето, Миранда Кер стартира да се подготвя. Започва със изсъхнало четкане , тъй като то ексфолира кожата и усъвършенства кръвообращението. Помага й да поддържа кожата си чиста и държи надалеч целулита.

Следва ободрителен душ. След това Миранда Кер отделя особено внимание на кожата на лицето си. Почиства го, поставя тоник и хидратиращ крем за край. Последните стъпки от ритуалите й за хубост са медитация и 20 минути йога или Пилатес.

Лили Олдридж – розова вода

Денят на Лили Олдридж стартира с разчистване на лицето. Следва щедро нанасяне на розова вода . Розовата вода е обичаният метод за тонизиране на кожата на Лили. За край топмоделът нанася хидратиращ крем със слънцезащитен фактор, който овлажнява и защищава кожата. Няколко пъти в седмицата Лили Олдридж употребява и ексфолиант за надълбоко разчистване на кожата.

Към утринните си ритуали за хубост, Лили Олдридж в никакъв случай не пропуска  стречинг извършения или извършения за тонус. Опитва се да ги прави 3-4 пъти в седмицата за най-малко 30 минути.

Дита декор Тийз – алено червило

Дита декор Тийз избира да се доверява на експертите, когато става дума за грижа за хубостта. Кралицата на бурлеската счита, че хубостта идва от вътрешната страна, т.е. вярната грижа за тялото е ключът към добър външен тип . Затова незабавно със ставането Дита декор Тийз пие огромна чаша вода, в която има комат лимон. След това пие витамини и отделя време за Пилатес. Преди закуска си подготвя зелено смути . 70% от продуктите са зелени листни зеленчуци, 30% – плодове. Ако е гладна, похапва печена филийка с авокадо и морска сол.

Гуинет Полтроу – горещо и студено

Гуинет Полтроу прави един от най-странните ритуали за утринна хубост, които сме виждали. След като си вземе душ, Гуинет измива лицето си с гореща вода (колкото може да търпи) и търка кожата с дребна хавлиена забрадка. Веднага по-късно потапя лицето си в купа с вода и лед . Контрастът сред горещо и студено тонизира кожата, стяга я, пък и е превъзходен метод да се разбудиш.

Актрисата признава, че заран нанася само хидратиращ крем. Не се гримира сама , тъй като не може. Признава, че може да си поставя само серпантина и нищо друго. Слага грим, единствено в случай че й следва обществена изява и постоянно се доверява на експерти.

София Вергара – леден душ

София Вергара признава, че не обича да бърза заран. Отделя повече от час, до момента в който се подготви. София обича заран да си взима вана или нескончаем душ . Освен наложителното разчистване на кожата на лицето и тялото, София Вергара постоянно пуска ледено студена вода, тъкмо преди да излезе от душа.

Тази загадка научила от майка си, съгласно която студеният душ усъвършенства кръвообращението и се грижи за младия тип на кожата .

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР