Вижте как ще изглежда екшъна в новата игра.Eugen Systems изненадващо

...
Вижте как ще изглежда екшъна в новата игра.Eugen Systems изненадващо
Коментари Харесай

Ново видео към Steel Division 2

Вижте по какъв начин ще наподобява екшъна в новата игра.
Eugen Systems изненадващо разгласи това лято Steel Division 2, продължението на Steel Division: Normandy, което този път ви води на Източния фронт. Миналата седмица пък се появи и геймплей видео към играта. Макар и малко, то без подозрение впечатлява.

Трейлърът ни показва съответна характерност в играта: това, което Eugen назовават „динамични стратегически кампании“. Те ще се харесат изключително на соло играчите, позволявайки им да поемат контрола над цели баталиони, да ги изпращат по картата и ръководят ресурсите и придвижването им по пътя.

В началото на видеото може и да получите незадълбочен взор над Armory, друга характерност, която ще ви разреши да видите от близко всяка една бойна единица, която имате опцията да управлявате. А те в действителност ще са забележителен брой – 600. Освен това, с новата игра получавате достъп до армиите на Оста и несъмнено до Червената войска, 25 нови карти и извънредно детайлизирана среда, оръжия и опустошения. Що се отнася до мултиплейърната страна, с изключение на кооперативен режим получавате опцията да участвате в онлайн борби с до 20 други индивида.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР