Вижте как работят като пчелички. По-леко да минава карантината. Виждате

...
Вижте как работят като пчелички. По-леко да минава карантината. Виждате
Коментари Харесай

Борисов: Аз нося тази отговорност, разбирайте ме както искате!

Вижте по какъв начин работят като пчелички. По-леко да минава карантината. Виждате какъв брой сме напреднали и какъв брой бързо става всичко. Това съобщи министър председателят Бойко Борисов по време на инспекцията си на тунел Железница.

"Едно е да видиш, друго е да ти кажат, а трето и четвърто да го създадат. Ако е било елементарно, да са го създали други. Тази автомагистрала би трябвало да бъде подготвена за олимпиадата в Гърция, помните ли? ", запита той.

"Просто би трябвало да се съблюдава заповедта на министъра. Тя е въз основата на подаденото от щаба и от най-хубавите специалисти. Нищо по-добро в света не е приложил никой ", сподели Борисов.

" Точно тези, които се правеха на бабаити и обясняваха "леко грипче, едно грипче ", а в този момент поставят хиляди трупове по найлонови чували и няма къде да ги погребат. Господ е с нас, дано по този начин да минем ", сподели той.

"Вярвам, че до няколко месеца ще има лекарство и ваксина. Ще стартирам и приключвам с едно - спасихме се от мигрантската рецесия. Искам в този момент да спасим българите и да са живи и здрави. Аз нося отговорност, задачата ми е да ви опазя живи, разбирайте ме както желаете " , отсече пред публицисти той.

"В момента светът е болен от ковид. Всеки ден и аз преди питах доктора - по кое време ще хвърля патерицата, с цел да вървя, а той ми споделяше - 31-ия ден . Тези страни, които ми даваха за образец - Сингапур и други сходни, за един ден имат случаи колкото България за целия интервал ", сподели Борисов.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР