Вижте как да направите шампоана си по-полезен, като добавите нещо

...
Вижте как да направите шампоана си по-полезен, като добавите нещо
Коментари Харесай

За здрава и лъскава коса - 7 неща, които да добавите към шампоана

Вижте по какъв начин да извършите шампоана си по-полезен, като добавите нещо от естествените съставки вкъщи. С тях ще се преборите с пърхота, ще стимулирате растежа и ще извършите косата по-здрава и по-лъскава.
1. Розова вода
има съвсем магическо деяние за косата и кожата. С нейна помощ можете да подобрите качеството и на шампоана си. Просто прибавете 1/2 ч.ч. вода към шампоана и разбъркайте добре. оказва помощ за поддържане и успокоява на скалпа. Благодарение на нея косата е по-здрава, по-лъскава и пораства по-бързо.

 
2. Лимонов сок
Добавете 1-2 с.л. лимонен сок към шампоана за коса, който употребявате за за 2 измивания. Няма смисъл да слагата лимоновия сок към цялото шише. Разбъркайте и използвайте. Лимоновият сок е подобаващ, в случай че употребявате разнообразни артикули за коса, които се натрупват върху косъма и не съумяват да се отмият изцяло единствено с шампоан. Правете тази процедура не по-често от един път месечно.

 
3. Мед
Медът е измежду най-старите лечебни и разкрасителни средства от естествената аптечка. Той може да ви е от изгода и що се отнася до шампоана. Отделете шампоан за 2 измивания и прибавете 1 ч.л. мед към него. Разбъркайте и използвайте. Медът подхранва скалпа , като подтиква растежа на косата. Смята се, че повлиява благотворно и на косопада. Благодарение на меда косата ви ще стане по-мека, по-лъскава и подхранена.

 

 мед

 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР