Вижте къде беше Асен Блатечки снощи и с кого! Асен Блатечки

...
Вижте къде беше Асен Блатечки снощи и с кого!
Асен Блатечки
Коментари Харесай

Бомба: Ето къде беше и какви ги върши Асен Блатечки в петък вечерта!

Вижте къде беше Асен Блатечки нощес и с кого!
Асен Блатечки от дълго време е обект на интерес и наблюдаване на мнозина, изключително на нежната половинка от българите. Лошото момче си остана такова, даже и на 50, даже и с две хлапета, даже и с жена като Диляна Попова до себе си. Блатечки си желае свободата и рахата, и това е.
 Асен Блатечки
Ето какви ги къдри Асен Блатечки в петък вечер

Докато фенките му се чудят по какъв начин прекарват вечерите си двамцата с Дилянка и даже леко ревнуват, то Асен ще ги зарадва. Къде мислите беше артистът нощес – баш в петък вечерта, когато е време за разформироване с обичаната?! Ще ви кажем – не беше с нея.

Ние от Kliuki.bg се натъкнахме на издайническо фото, което потвърди къде е бил и какви ги е правил Асен нощес. Ами – пиянствал е. До зори. Но не с някоя загадка държанка, а в тотално мъжка компания. Виждате заредената трапеза на масата и ухилените му приятели.

Сред тях разграничаваме двама – класическото пиянде Станимир Гъмов и операторът Димитър Дончев, по прякор Шами. Другите двама евентуално са техни сътрудници, а петимата са се събрали на раздумка и чашка. Всъщност има и шести човек, който снима, само че сме подготвени да се обзаложим, че също е от мъжки пол.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР