Вижте и 17 минути от действителния геймплей на играта.Left Alive ...

Вижте и 17 минути от действителния геймплей на играта.Left Alive

Излезе ново видео към Left Alive

Вижте и 17 минути от действителния геймплей на играта.
Left Alive на Square Enix е една от най-чаканите игри на почитателите на шутърите тази година. И това не е инцидентно, вземайки поради, че шеф на плана е Тошигуми Набешима, основател на Armored Core сериите.

Играта е шутър с вероятност на камерата от трето лице и действието се развива във вселената на игрите от поредицата Front Mission. Мястото на деяние тук е 2127 по време на гармонийската инвазия над Ново Слава. Вие ще би трябвало да оцелявате и елиминирате своите врагове чрез предоставени ви голям набор от техники и оръжия. Силен акцент ще е подложен над крафтинг системата, която ще ви разреши да вложите вашата досетливост. Освен това е застъпен необятно и стелт детайла, въпреки че в основата си това ще си е един занимателен шутър. И да не забравяме, че ще имате обезпечен достъп до големи „ mech “-ове, които да управлявате и сеете гибел и опустошение с тях.

Играта излиза на 05.03. за PS4 и в Steam, а тази седмица получихме ново видео към Left Alive, в което може да забележим героите в играта и нейния свят. Макар че нямаме още веднъж геймплей във видеото. Все отново, с цел да получите по-добра визия за това какво съставлява Left Alive, публикуваме по-долу и геймплей видео, идващо от YouTube канала Play4Games и включващо цели 17 вълнуващи минути.

Източник: kaldata.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg