Вижте българката с повече абонати от Слави - The Clashers!

...
Вижте българката с повече абонати от Слави - The Clashers!
Коментари Харесай

Ето я българката с пет пъти повече абонати от Слави - The Clashers!

Вижте българката с повече клиенти от Слави - The Clashers! Това е Деница Малакова от Стара Загора, разбрахме от Plovdiv24.bg. You Yube каналът ѝ има над 6,15 милиона клиенти и се казва DenitslavaMakeup, както разбирате от името, той е за грим.

В него Деница дава скъпи препоръки за това по какъв начин да се гримираме, прави разнообразни провокации свързани с грим,  тестване и показване на разнообразни артикули или пък пресъздава паметен грим на различни известни персони. 

Започва да се занимава с грим, когато е едвам на 18, а през 2015 започва своя YouTube канал. Вече на 27 години, тя има 421 видеа, а някои от тях са с по над 12 милиона гледания. Така към днешна дата общите гледания на видеоклиповете в канала ѝ надвишават 1 милиард.

В инстаграм българската влогърка също е много известна: над 1,1 милиона почитатели, повече от тези на най-големите ни звезди. В тази обществена мрежа я следва даже fentybeauty, марката за грим на певицата и фешън икона Риана.

Деница с родителите сиВероятно към този момент се чудите: " Как българка с клиенти повече от популацията ни може да остане незабелязана? ". Причината е, че Деница прави видеата си на британски език. Съответно тя е много по-известна в чужбина, в сравнение с у нас. Също по този начин младата българка от Стара Загора се е преместила в Гърция. Тя пази персоналния си живот в загадка и в обществените мрежи не качва фотоси, разнообразни от тези, свързани с канала ѝ.

Във видеата ѝ постоянно можем да забележим нейните родители, само че тя заобикаля да разкрива имената им.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР