„Виждайки лицата ви съм спокоен, че Калин Каменов има цялата

...
„Виждайки лицата ви съм спокоен, че Калин Каменов има цялата
Коментари Харесай

Томислав Дончев във Враца: Калин Каменов има моята подкрепа, най-доброто за града тепърва предстои

„ Виждайки лицата ви съм спокоен, че Калин Каменов има цялата поддръжка, която му е нужна. Той има и моята и мога да подсигурявам персонално за качествата му. Убеден съм, че за Враца най-хубавото занапред предстои”. Това съобщи Томислав Дончев, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, пред бизнесмени, лекари и жители на Враца.

„ Безспорно имате поддръжката на държавното управление, само че освен вие. Всички общини я имат. Всички общини могат да се възползват от поддръжката на кабинета и европейските фондове. Ненавсякъде се получава по един и същи метод обаче. Освен поддръжка, с изключение на подадена ръка, с изключение на опция за финансиране – би трябвало и опит, експертиза, екип. Това е най-трудната част “, добави Дончев.

Калин Каменов показа пред присъстващите листата с претенденти за общински съветници на ГЕРБ и най-важните задания, за които ще работи екипът му в идващия управнически мандат – продължение на вложенията в инфраструктура, подкрепяне на развиването на туризма с водоснабдяване на Врачанския Балкан, продължение на модернизацията на градския превоз, привличане на още вложители и обезпечаване на повече работни места.

„ Благодарение на взаимната ни работа Враца стартира да се трансформира по този начин както искахме всички. Благодаря ви, тъй като дружно показахме, че можем “, обърна се към присъстващите Калин Каменов. „ През годините сте слушали задоволително по какъв начин би трябвало да се развива туризмът, по какъв начин би трябвало да се оправят улиците, по какъв начин би трябвало да се подтиква бизнесът. Разликата е, че в този момент се случва, а преди този момент е било единствено на думи “, добави Калин Каменов. Той бе безапелационен, че след 27 октомври следва още доста работа за Враца и тя ще е допустима единствено с поддръжката на Общинския съвет. „ С моите сътрудници общински съветници от ГЕРБ показахме, че можем да взимаме сложните решения за Враца, тъй че общината ни да се развива. Гарантирам, че ще продължим да си слагаме високи цели “, приключи Калин Каменов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР