„Виждайки лицата Ви, съм спокоен, че Калин има цялата подкрепа,

...
„Виждайки лицата Ви, съм спокоен, че Калин има цялата подкрепа,
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Калин Каменов има моята подкрепа и гарантирам лично за качествата му

„ Виждайки лицата Ви, съм спокоен, че Калин има цялата поддръжка, която му е нужна. Той има и моята и мога да подсигурявам персонално за качествата му. Убеден съм, че за Враца най-хубавото занапред предстои”.
Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев пред бизнесмени, лекари и жители на Враца. По думите му Враца може да разчита на поддръжка от държавното управление, както и до момента, само че по-важно е по какъв метод се ръководи общината.
„ Безспорно имате поддръжката на държавното управление, само че и всички общини имат идентичен късмет да се употребяват от поддръжката на държавното управление и европейските фондове. Не на всички места се получава по един и същи метод обаче. Освен поддръжка, с изключение на подадена ръка, с изключение на опция за финансиране, би трябвало опит, експертиза, екип.Това е най-трудната част от упражнението “, добави вицепремиерът.
Калин Каменов показа пред присъстващите листата с претенденти за общински съветници на ГЕРБ и най-важните задания, за които ще работи екипът му в идващия управнически мандат – продължение на вложенията в инфраструктура, подкрепяне на развиването на туризма с водоснабдяване на Врачанския Балкан, продължение на модернизацията на градския превоз, привличане на още вложители и обезпечаване на повече работни места.
„ Благодарение на взаимната ни работа Враца стартира да се трансформира,така както искахме всички. Благодаря Ви, тъй като дружно показахме, че можем “, обърна се към присъстващите Калин Каменов. „ През годините сте слушали задоволително по какъв начин би трябвало да се развива туризмът, по какъв начин би трябвало да се оправят улиците, по какъв начин би трябвало да се подтиква бизнеса. Разликата е, че в този момент се случва, а преди този момент е било единствено констатация “, добави Калин Каменов. По думите му след 27 октомври следва още доста работа за Враца и тя ще е допустима единствено с поддръжката на Общинския съвет. „ С моите сътрудници общински съветници от ГЕРБ показахме, че можем да взимаме сложните решения за Враца, тъй че общината ни да се развива. Гарантирам, че ще продължим да си слагаме високи цели “, приключи Калин Каменов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР