Виждате някой красавец или красавица и си казвате, че е

...
Виждате някой красавец или красавица и си казвате, че е
Коментари Харесай

Защо привлекателните хора са без гадже?

Виждате някой красавец или хубавица и си казвате, че е щастливец и несъмнено не остава и 5 минути без гадже. На тези хора несъмнено всичко им е поднесено на тепсия, родени са със сребърна лъжичка в устата. Много постоянно обаче казусът не е подобен.

Вярвате или не, привлекателните си имат много проблеми, макар че на пръв взор не наподобява по този начин.

1. Красотата им е натрапчива

Много по-лесно е да заговориш съседката или продавачката от кафенето, която всяка заран ти пожелава прелестен ден, в сравнение с замайващ супермодел да вземем за пример. Поради тази причина постоянно на хубавиците им се постанова сами да си търсят гаджета и да подхващат първите стъпки. Мъжете рядко подвигат толкоз високо летвата, тъй като не обичат да бъдат отхвърляни.

2. Намирисва на невярност

Когато видите някой толкоз прелъстителен, си казвате: „ О, не, този е състезател! “, „ Такъв красавец/Такава хубавица няма по какъв начин да ми обърне внимание и ще му/й омръзна на втората седмица! “, „ Не мога да си разреша да ревнувам от самото начало! “. Това е дребна част от мислите на средностатистическия човек, който обмисля дали да излезе на среща с някой доста прелъстителен. И в множеството случаи взема решение, че не желае да си го предизвиква.

3. Всеки си мисли, че към този момент са заети

Когато видиш някой супер прелъстителен, си казваш, че е невероятно да няма гадже. След което се отказваш и в съзнанието ти остава като неосъществим вид за теб. Само че доста постоянно нещата не стоят по този начин и се оказва, че в действителност пропускаш шанса на живота си да срещнеш сродната си душа. Може би. Ама че циничен кръг!

4. Проблеми с доверието

Привлекателните хора постоянно си мислят, че гаджето им в действителност не ги обича същински, не изпитва дълбоки усеща, а по-скоро желае да се фука с тях пред другите. Подобни мисли могат да бъдат много обезкуражаващи и да убият пристрастеността в една връзка.

5. Смятат ги за надути

Красивите хора постоянно си навличат завистта на близките. Смятат ги за надути, високомерни, злобни. Това автоматизирано слага бариера сред хората и надлежно понижава шанса да се задълбочат връзките.

Виждате ли? На красивите никак не им е елементарно. Имайте едно мислено идващия път, когато срещнете подобен човек, написа Обекти.бг.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР