„Виждате, че пристигащи от чужбина носят коронавируса. Как ще тръгне

...
„Виждате, че пристигащи от чужбина носят коронавируса. Как ще тръгне
Коментари Харесай

Борисов: Пристигащи от чужбина носят коронавируса. Как ще тръгне туризмът тогава?

„ Виждате, че идващи от чужбина носят ковид. Как ще тръгне туризмът тогава? Нищо не е отминало. Днес е връх на умрелите в Европа – 30 000. Още нищо не сме разхлабили, което носи пари в бюджета “, изясни министър председателят Бойко Борисов.

Навръх Деня на храбростта и празника на Българската войска той посети Црънча. Премиерът участва на демонстрациите на военните там.

„ Извънредното състояние ще бъде прекъснато и сменено със закон. Ако продължим да сме дисциплинирани и да съблюдаваме ограниченията, всичко ще е наред. Моят пресцентър е без заплата втори месец “, сподели още Борисов.

Той разяснява, упрека на президента, ориентиран към държавното управление, че се всява боязън измежду популацията поради ковид по следния метод „ Значи това е към Путин, Меркел, Макрон, Европейската комисия и всички, които оповестяват тези данни “.

„ Все отново „ Калашников “ ние го произвеждаме. Ако го спрем, ще останат заводите по Карлово без работа и ще би трябвало да ги затворим. А „ Калашников “ не е неприятен автомат “, разяснява Борисов.

„ Днешният празник е ден на храбростта и на всички, които работят на първата линия. Надявам се през есента да ни поканят в Црънча и да имат нова казарма. Още един път да са ни живи и здрави всички храбри българи “, разяснява Борисов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР