Виждате, че ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати

...
Виждате, че ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати
Коментари Харесай

Борисов: Глупакът се убива с мълчание, иначе и ти ставаш глупак

" Виждате, че ние всеки ден се срещаме с работодатели, синдикати и браншови организации, тъй като, за жалост, политическата класа излезе отвън надзор. Дори и по този начин наречените диспути не се занимават с значимите тематики, каквато е туризмът, да вземем за пример ", сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със синдикатите от туристическия и ресторантьорския отрасъл. 

" Заради хората, които гледат, желая да кажа, че простакът би трябвало да се убива с безмълвие. Иначе и ти ставаш простак. Радичков го е споделил, не аз ", разяснява Борисов вчерашния спор, на който Кирил Петков се появи натрапен, което докара до напускането на представителите на Политическа партия ГЕРБ.

 

Бизнесмени от туристическия и ресторантьорски отрасъл направиха своите оферти за възстановяване на рекламата на страната ни. Те показаха предпочитание да бъде формирана камара, която да сплоти представителите на бизнеса, написа " 24 часа ".

" Ние постоянно се вслушваме в синдикатите. Всички политически партии би трябвало да се обединим върху това, което сектора предлага. Ние сме създали ДДС-то 9% и ще го оставим по този начин, тъй като е значимо за бизнеса. 26 хиляди предприятия са в този бранш ", посочи той. 

" Синдикатите могат да разчитат на нас и като съпротива, и като ръководещи, че ще представляваме вашите ползи в Народното събрание ", сподели Борисов. 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР