„Виждаме сред хората мъдрост и прошка към ГЕРБ и ние

...
„Виждаме сред хората мъдрост и прошка към ГЕРБ и ние
Коментари Харесай

Иван Тотев: Виждаме сред хората повече мъдрост и прошка към ...

„ Виждаме измежду хората мъдрост и амнистия към ГЕРБ и ние поемаме цялата отговорност, в случай че ни гласоподават доверие на идните избори”. Това увещание даде на откриването на предизборната акция регионалният координатор на партията и втори в претендент - депутатската листа Иван Тотев, като означи, че партиите, на които на двата предходни избори българите дадоха доверие, не са се справили с нито едно от провокациите.



Кампанията беше открита през днешния ден преди обяд на Главната, пред предизборния павилион на ГЕРБ, декориран със сини балони, само че без публични церемонии и без лидера на листата Бойко Борисов. Съпартийците му обясниха, че неотдавна някогашният министър председател беше няколко пъти в Пловдив и отново ще пристигна. Сред претендентите са юристът Радомир Чолаков, който е на трето място измежду Тотев, някогашният началник на Регионална инспекция за опазване на околната среда – Пловдив доцент Стефан Шилев, шефът на групата съветници от ГЕРБ Йордан Илиев и ръководителят на локалния парламент Александър Държиков.



Кметът Здравко Димитров пристигна да поздрави съпартийците и да им пожелае триумф. Районните кметове също почетоха старта на акцията.

„ ГЕРБ има голям опит и капацитет за ръководство. Изведе страната от рецесии преди няколко години, направи мощни крачки към европейска интеграция, която следва през идващите години. ГЕРБ е партия, към която може да се образува болшинство, с цел да има държавно управление, което да се оправи с кризите”, сподели Тотев. И подсети, цитирайки прогнозите на специалисти, за внезапното повишаване на тока за популацията през януари с 20 – 30 %.



„ Трябва да има устойчиво държавно управление, което може да приложи ограничения за поддръжка на хората и бизнеса през зимата.Надявам се, че българският народ няма да разреши разрухата, безхаберието и ниглижирането. Корабът потъва, никой не е отговорен. Хора умират, никой не носи никаква отговорност. Разлива се гориво, никой не реагира. В момента нямаме държавно управление, нито един политически индивид, който да носи отговорност”, отсече Тотев.

А по-късно иронизира: „ Единият изскача Черния връх, другият прави лицеви опори. В тик ток скачаме и си боядисваме косата. Пловдив е цирк Балкански. Мисля, че там би трябвало да подават документи, а не за изборите”, иронизира политиците Тотев. Попита къде е регионалният шеф – събрали ли е бизнеса, след което отговори: „ Нямаме и регионален шеф. Безвремието би трябвало да спре и по тази причина ние заставаме за трети път пред жителите за да съставим устойчиво ръководство. Надявам се разсъдъкът да надделее този път и да победим на изборите със сериозна преднина”.

В ГЕРБ смятат, че съдружно държавно управление би трябвало да се образува към общи десни политики с евроатлантлантическа ориентировка и действителни ограничения за поддръжка на популацията и бизнеса в рецесията.

Радомир Чолаков разяснява, че Румен Радев и дребните партии към него не могат да носят отговорност. „ Те имат още 30-на дни, да се упражняват върху наш тил и нека да надделее разсъдъкът и да пристигна втория ум на българин – хората да изберат този път тези, които могат да носят отговорност”. Той акцентира, че през всичките години на ръководството ГЕРБ сподели, че мисли з българите и пази България, като добави, че това би трябвало да продължи”.

Снимки от Наташа Манева

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР