Виждаме надежда в хората, че може нещо да се промени

...
Виждаме надежда в хората, че може нещо да се промени
Коментари Харесай

Проданов: Слугинажът на ГЕРБ, ПП-ДБ и ДПС доведе до вдигане на тока и ще се плаща от целия народ

 _2024 izbori_v013

" Виждаме вяра в хората, че може нещо да се промени и да се отлепим от дъното. Стараем се да представим нашите хрумвания пред колкото се може повече хора. В до неотдавна ръководещата сглобка прехвърчат искри. ГЕРБ, Движение за права и свободи и Политическа партия са с идентична отговорност, а Политическа партия и Демократична България са отговорни за това, че изпраха Борисов. Ние сме потвърдили във времето, че като участваме в ръководството изпълняваме това, което сме дали обещание преди изборите. Ще дам за образец фрапантното нарастване на пенсиите, безплатните детски градини. Политическа партия и Демократична България обещаваха да изметат Борисов, а се прегърнаха с него, до момента в който ние в никакъв случай не изневерихме на нашите гласоподаватели. " Това съобщи претендентът за депутат от Българска социалистическа партия Христо Проданов в ефира на Nova News.

По думите му обществената политика е водещ вектор, когато става дума за предложенията на социалистите. " Ще осигурим  безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години, както и за възрастните над 75 годишна възраст, увеличена минимална заплата. Преизчисление на пенсиите, тъй че да се получи един растеж към 30%. Тоест ръководството на публичните средства да става заслужено и да не се краде. В 47-я парламент, когато участвахме в ръководството, обществената стратегия беше 22 милиарда, с помощта на Българска социалистическа партия. Но тогава от държавния бюджет взехме средства. Тоест ръководството на публичните средства да е заслужено и да не се краде. Когато е заслужено има за всички хора ", добави той.

" Водената политика в Народно събрание въздейства тясно върху джоба на всеки един човек. Искането е за нараствания размер на пенсиите дали ще бъде 10 или 11 %. Ние използваме тази опция да повдигнем един различен въпрос, който касае всеки един български жител - за предлаганото нарастване на цената на тока и предлагането силата от Козлодуй да бъде увеличена с 30%. И никой не задава въпроса каква е повода. Отговорът е следния - тъй като подлогите, които участваха в сглобката, а точно ГЕРБ, Движение за права и свободи и Политическа партия замениха съветското нуклеарно гориво, което е по-сигурно с това на Уестингхаус. Поради тази причина тока в Козлодуй се предлага да бъде повишен с 30 %. Тази недалновидна политика и този слугинаж на ГЕРБ, Политическа партия и Движение за права и свободи в този момент ще се заплаща от всеки един. И хората като отиват да гласоподават дано знаят коя партия какво е дала обещание в другите браншове. И да гласоподават за българския интерес ", разяснява той неоправданото съгласно Българска социалистическа партия искане за 30% нарастване на тока.

Социалистът бе безапелационен, че външополитическия аспект на партията е мирът и договаряния за преустановяване на тази война, която унищожава България и Европа. " Ние можем да предизвикваме среща, в която да вземат участие всички наранени страни, с цел да се спре тази пагубна война. Все повече гласове в Европа има, които поддържат нашата позиция. Това е пагубно за хората и стопанската система ни. Винаги сме подкрепяли тезата за правосъдна промяна и, че превзетата страна от Пеевски и Борисов би трябвало да бъде изменена, тъй като по този метод нищо не може да тръгне напред ", посочи той.

" Призовавам всички български жители на 9 юни с номер 24 да поддържат Българска социалистическа партия, тъй като ние останахме единствената партия в България, която не подлъга своите гласоподаватели, не излъга жителите, не се прегърна с Борисов и Пеевски и следваме начертаната посока, тъй като за България е значимо паралелната страна да бъде зад борда ", сподели в умозаключение Христо Проданов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР