Виждаме масирана атака. Сутринта, която и програма да включа, се

...
Виждаме масирана атака. Сутринта, която и програма да включа, се
Коментари Харесай

Борисов ще разговаря с Петков и Василев, предложи експерти да подготвят срещата /видео/

Виждаме масирана офанзива. Сутринта, която и стратегия да включа, се приказва едно и също. Това е нова мода – видите ли, да приказваме намерено пред камерите. Ще приказваме намерено и пред камерите. Никога не сме говорили прикрито и покрито. Въпросът е има ли смисъл и какво ще приказваме пред камерите. Това съобщи на брифинг водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

„ Затова през вчерашния ден най-добронамерено и чисто на практика споделих по какъв начин може да се излезе от рецесията и да се направи държавно управление, без да се нанасят вреди на обособените партии за всеки, който мисли, че може да е виновен пред хората “, добави той.

По думите му за последните 6 месеца „ Продължаваме промяната “ са изгубили два съдружни колегата: Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия или най-малко това проличава при гласуванията. „ Предишното държавно управление го смъкна корупцията, Има Такъв Народ изобличи Политическа партия, че вършат неща, които въобще не са свързани с битка с корупцията по високите етажи на властта “, разяснява още Борисов.

„ Асен Василев не харесва личния си бюджет. С какви очи се сърди на Радев “, попита той.

„ ГЕРБ да се откажели от пъпната шнур с Гешев. Що за нелепост? Пъпната ни шнур е с Европейската национална партия “, означи още водачът на ГЕРБ. Според него партията „ има водач, който носи отговорност и ГЕРБ има депутати, които носят отговорност “.

Той предложи специалисти да приготвят диалога, в който ще седнат и утвърдят 16-те точки, които от „ Продължаваме промяната “ оферират.

Според Борисов предлагането за две цени за ток би се трансформирало в „ жива спекулация “.

Той добави, че ще поддържат и оферти от „ Продължаваме промяната “ Закон за КПКОНПИ.

„ Искат да създадем шоу и да се скараме “, счита обаче Бойко Борисов. „ С една дума: те се готвят за избори (бел.ред. – „ Продължаваме промяната). Цялата им тактичност е да се готвят за избори “, заключи водачът на ГЕРБ.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР