Виждаме го в цяла Европа. Резултатите са положителни. Разбира се,

...
Виждаме го в цяла Европа. Резултатите са положителни. Разбира се,
Коментари Харесай

В Новите Райони Със Зелена Зона В София Дебнат Безмилостни Санкции!

Виждаме го в цяла Европа. Резултатите са позитивни. Разбира се, след въвеждане на зоната е доста значим контролиралът, за който се ангажираме, че ще бъде на равнище “ Назначени са към 70 души.

В новоприсъединените региони надзор ще се реализира от екипи с коли, които ще слагат „ скоби “ на колите. „ Скоро направихме едно изследване. В в този момент съществуващата зона в Лозенец запълняемостта на паркоместата е към 60%, а 80% от паркиралите коли са на домуващи “. „ Колко коства тъкмо ще можем да кажем в края на усвояването на зоната. Засега използваме контракти с компании, които сме сключили за поддръжка, несъмнено, след извършена социална поръчка.

Поръчката е за 1 800 000 лева Дотук към 1 200 000 са изразходвани, само че имайте поради, че огромна част от тях са вложени за ремонт на антипаркинг колчета в старите зони “ Тези колче са нужни, с цел да бъдат опазени тротоарите от недобросъвестни водачи. Хората обаче ги отстраняват, с цел да си освободят място за паркиране, акцентира тя: „ Тази година Общинският съвет даде единодушието си и ни позволиха всяка година, според от финансовите благоприятни условия, да изразходваме средства за ремонт на тротоари.

За тази година сумата, която е заделена е от порядъка на два милиона лв. за цялата зона. Тя е от тези пари, които се получават от платеното паркиране. Вместо да се харчат от тях, с цел да се демонтират разрушени от жителите колчета, може да бъдат в ремонт на тротоари. В момента сме съвсем на финала на избор на реализатори за ремонт на тротоари “. Домуващите в новите зони, които имат непрекъсната регистрация, могат да употребяват непрекъснат ваучър, закупен от офисите на ЦГМ на улица „ Будапеща “ 17, площад „ Възраждане “ и на метростанция „ Европейски съюз “, както и онлайн. Въпроси могат да се задават и на телефон 0 700 13 233. Не са пристигнали заявки в ЦГМ от искащи да употребяват нощен длъжностен абонамент.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР