Виждаме, че в ДПС през последните месеци има един конфликт,

...
Виждаме, че в ДПС през последните месеци има един конфликт,
Коментари Харесай

Байрам Байрам, ДПС: През последните месеци има един конфликт между Пеевски и дерибеите

Виждаме, че в Движение за права и свободи през последните месеци има един спор, не сред Доган и Пеевски. Има един спор сред Пеевски и дерибеите. Значи има едни хора, които на гърба на партията са забогатели, на гърба на името на господин Доган. Това разяснява в студиото на Байрам Байрам - зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи.

" Този проблем не е от ден или от 2 години. Такива процеси е имало и в предишни години. Проблемите в тези области не са от последните избори. Проблемите са от няколко избора насам. Това го споделиха и регионалните ръководители на тези структури. А в Кърджали по какъв начин се сне доверието. Обажда ми се другар и ми споделя със сълзи на очи, плаче... Обадили му се и са му споделили, че би трябвало да се снеме доверието от народните представители. Без никакви причини, че ние сме предатели ", сподели той.

" Всички регионални структури споделят, че сме с Доган. Никой не е казвал, че не сме с Доган и това са внушения, които се вършат от дерибеите, които се пробват да основат един развой в партията и да основат едно подстрекателство, че партията се завзема от българите. И това се приказва интензивно в смесените региони ", уточни още Байрам.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР