Виждаме, че управляващите се опитват да прокарат възможно най-бързо законопроекта,

...
Виждаме, че управляващите се опитват да прокарат възможно най-бързо законопроекта,
Коментари Харесай

КТ Подкрепа готви протести срещу Бюджет 2023

Виждаме, че ръководещите се пробват да прокарат допустимо най-бързо законопроекта, съобщи Ваня Григорова от синдиката
Подготвят се митинги, които най-вероятно ще бъдат извършени идната седмица, и то освен в София, разгласи икономическият консултант в Конфедерация на труда " Подкрепа " Ваня Григорова по отношение на разискването на проектобюджета за 2023 година:

" Водим диалози с нашите структури кой, къде и до каква степен е податлив да премине към безсрочни протестни дейности. Виждаме, че ръководещите се пробват да прокарат допустимо най-бързо законопроекта за Бюджет 2023 през Народното събрание. Т.е. ние нямаме време, в случай че някой е неудовлетворен от трудовото си заплащане, то в този момент е моментът да упорства за увеличение на минималната работна заплата и за увеличение на личната си заплата ", сподели тя, представена в Националото радио. 

КТ " Подкрепа " единствена от обществените сътрудници не поддържа проектобюджета на съвещанието на Националния съвет за тристранно съдействие.

За през днешния ден следобяд в зала „ Изток “ на Народното събрание е планувано взаимно съвещание на комисиите по бюджет и финанси и по труда и обществената политика за първо четене трите законопроекта - за Държавния бюджет, за бюджета на Държавното публично обезпечаване и за бюджета на Националната здравноосигурителна каса за 2023 година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР