Виждаме, че службите за сигурност изпълняват това, което идва като

...
Виждаме, че службите за сигурност изпълняват това, което идва като
Коментари Харесай

Атанас Атанасов продължи с нападките срещу Румен Радев за спецслужбите

" Виждаме, че службите за сигурност извършват това, което идва като предписание от президентството и там към този момент идва в това казусът, че се прикриват избрани условия, които са свързани с дейности от хора, близки до президента Румен Радев ". Това разгласи пред Българска национална телевизия съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ Атанас Атанасов.

Така той нападна президента Румен Радев, че въздейства на службите за сигурност, които са под негово управление.

Атанас Атанасов разкри скица за предоставяне на българско поданство на руснаци и предизвести за приключване на класифицирана информация, което службите замитат.

" Има доста тежко напрежение по линията за предоставяне на българско поданство . Тук има някакъв митичен човек, който се занимава с това. Казва се Глеб Мишин, който по рождение е украинец, само че май е руснак. Който обезпечава цяла кавалкада от хора от съветски генезис, които получават българско поданство. Има офис в Москва ", добави Атанас Атанасов.

Според Атанасов точно в този офис се набирали претенденти за българско поданство, които са етнически руснаци.

" ДАНС е сезирана по този случай . Има съответни данни за раздавани пари и кой какъв брой получава. Въпросът е в друго, на мен ми споделят по този начин: " Няколко пъти сезираме ДАНС за безобразията, които се правят от техни чиновници, тъй като главната активност по инспекция на достоверността на документите и българския генезис на тези лица е на ДАНС и от там ни споделят: Ние имаме оперативни ползи, не ни се месете.
 Пеевски желае Министерство на вътрешните работи и ДАНС да ревизират както прави неразрешена съветска ТВ у нас
Пеевски желае Министерство на вътрешните работи и ДАНС да ревизират както прави неразрешена съветска ТВ у нас

Това е провокация към правовия ред и зачитането на европейските полезности

Това е характерен канал за инфилтриране на хора от разследващите служби на Русия в Европа. Нали знаете, че поданството се дава с Указ на вицепрезидента. Твърди се, че в този проблем една част от парите, които се събират, отиват в тази посока ", сподели още Атанас Атанасов.

Основният мотив на съпредседателя на ПГ на ПП-ДБ е това, че  п о предложение на служебни кабинети, които самият Румен Радев е съставил.

Атанасов даде образци за разработки, които съгласно него са провалени от ДАНС и по този начин са прикрити закононарушения, които били осъществени от доближени до президента.

Съпредседателят на ПГ на ПП-ДБ цитира пред Българска национална телевизия кореспонденция в Софийската градска прокуратура, касаеща приключване на сензитивна информация.
 Атанас Атанасов: Министерски съвет трябваше да е почнал процедурата против шефа на ДАНС
Атанас Атанасов: Министерски съвет трябваше да е почнал процедурата против шефа на ДАНС

Ролята на ДАНС до момента е била да разпъва чадър над активността на Васиан

" Номер 20869 от предходната година, която е била прекъсната от прокурор Николова, не знам коя е тази жена. А данните вътре са фрапиращи и има пробив в Националната сигурност през цивилното разузнаване ДАР. Поради тази причина е предоставена инспекция на ДАНС , която контраразузнаването са замазали и прикрили. Става въпрос за приключване на класифицирана информация и за осветление на чиновници на разузнаването, което е доста тежък неуспех ", добави Атанас Атанасов.

По този метод Атанасов за следващ път отбрани и настояването на обединението ПП-ДБ за промяна на службите и кадрови промени по върховете им.

Атанас Атанасов твърди, че по време на служебните държавни управления, формирани от президента Румен Радев, са основани корупционни схеми, които пълнят черна каса.
 Атанас Атанасов: Борисов предложи „ това момче от ГДБОП “ за Министерство на вътрешните работи началник
Атанас Атанасов: Борисов предложи „ това момче от ГДБОП “ за Министерство на вътрешните работи началник

Темата с ДАНС не е завършена

По думите му обаче огромна част от структурите в страната, които би трябвало да проверяват тези схеми, се оглавяват от хора, назначени от президента по предложение на формираните от него държавни управления .

Припомняме и че преди повече о два месеца министър председателят. Оставката му беше поискана откакто Тончев , който популяризира , на база на който за локалните избори, само че с много неразбираеми причини. Самият отчет съгласно Денков бе.

да утвърди промяна на върха на службите . Президентът отхвърли да извърши промяна и на основният секретар на Министерство на вътрешните работи, макар експлицитното гледище на премиера, а и на отрасловия министър. Това се случи едвам откакто а .

Напрежение сред Дондуков 1 и 2 във връзка ръководителите на службите, които се назначават с декрет на президента, а и бяха назначени и по време на служебните държавни управления на Румен Радев, има още от началото на мандата на това Народно заседание .
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР