Виждам ужасното видео, на което, знаете, само тя лежи на

...
Виждам ужасното видео, на което, знаете, само тя лежи на
Коментари Харесай

Въоръжени мъже от Хамас убиха израелска баба и публикуваха видео на трупа на собствената й страница във Фейсбук

„ Виждам ужасното видео, на което, знаете, единствено тя лежи на пода с локва кръв към главата и въоръжени мъже – терористи държат оръжията си над нея и крещят на арабски “, сподели Хагар Шимони.

Изображение: Брача Левинсън

22-годишният студент попита фамилната група WhatsApp дали някой знае какво се случва - само че имаше необятно публикувано комплициране на 7 октомври, когато огромна терористична офанзива обхвана страната.

„ Тогава се обаждам на братовчедка си и тя подвига, крещи, плаче, споделя: „ Видяхте ли по какъв начин убиха баба? “ „

Точно четири седмици откакто бойци на Хамас нападнаха Израел от сушата, морето и въздуха - в невиждана офанзива преди разсъмване, която съгласно израелските управляващи е оставила повече от 1400 убити и повече от 230 отвлечени - фамилии в цялата страна страната към момента се клати от контузията.

В отговор Израел стартира война против Хамас в линията Газа - с войски, настъпващи по земята и голям брой удари от въздуха.

Арести на пропалестински митинг на гара Кингс Крос в Лондон

Израелската войска твърди, че нейните сили нанасят удари по цели на Хамас, само че здравните управляващи в следените от Хамас Газа споделя, че хиляди цивилни са били убити, доста от тях деца, в спор, който може да провокира районна война.

Израелският въздушен удар удря ескорт на кола за спешна помощ

Освен че се концентрира върху боевете, израелските управляващи също събират доказателства за това какво се е случило, когато Хамас удари голям брой цели, убивайки цивилни и чиновници на сигурността.

В най-новата информация военните споделиха със Sky News това, което съгласно тях е прихванат телефонен диалог от в деня на офанзивата - хипотетично сред пълководец на Хамас и въстаник на земята за това какво да вършат с тялото на израелски боец, погубен в боевете.

Sky News не съумя да ревизира наличието без значение, само че се появиха фрагменти от мобилен телефон, които наподобява демонстрират по какъв начин бойци в Газа злоупотребяват с тялото на мъртъв военнослужещ.

В аудиото може да се чуе гласът на „ действен сътрудник “ на Хамас, който споделя на своя пълководец, че боец е погубен.

Командирът дава отговор: „ Доведете го и го обесете... обесете го на площад Ал Алам [в Газа] “.

След това оперативният сътрудник споделя: „ ОК. Това им споделих... Заведоха го в средата... Обяснявам им. "

Командирът дава отговор: " Този мъртъв не го желаеме. Доведете го и оставете хората да си играят с него [тялото]. Доведете го и го обесете на площад Ал Алам. "

Прочетете още:

Семейството на Брача също дава показания за ужаса, обхванал кибуца на бабата през южен Израел, наименуван Нир Оз.

Седейки с майка си в фамилния апартамент в Тел Авив, и двете облечени в черно, Хагар сподели, че загубата на баба й я е трансформирала.

„ От 7 октомври усещам единствено тъгата, която върви с мен, и просто дълбока тежест, която би трябвало да нося през целия си ден “, сподели тя.

Майка й Шей, дъщерята на Брача, сподели, че се бори да се примиря със случилото се.

„ Бях унищожен. Аз, аз бях шокиран. Аз, аз не можех... да схвана обстановката... беше прекомерно огромна, с цел да я схвана. няма да се върне и в този момент би трябвало да се опитам да изградя живота си без нея. "

Изображение: Брача Левинсън и нейното семейство

След като гръмнаха бабата, въоръжените мъже от Хамас изгориха къщата й до основи, сподели Шей.

" Терористите просто изгориха всичко с нея вътре - нищо не остана ", сподели тя, преди Хагар да добави: " Няма тяло за погребение. "

Попитана каква е била баба й, Хагар сподели: „ Тя беше толкоз изпълнена с обич, прегръщаше и целуваше ни от самото начало, просто се смееше с нас. “

Семейството също по този начин обезверено чака вести за близка другарка и съседка на майка им, наречена Адин Моше, 72, която беше отвлечена по време на нападението и брачният партньор й погубен.

„ Чакаме те тук. Искаме да се върнеш. Бъди мощен. Остани мощен. Ние в действителност, в действителност чакаме за вас. Надявам се да пристигна през днешния ден. Наистина се надявам да пристигна през днешния ден ", сподели Шей.

Дъщеря й сподели, че доста поданици са били конфискувани от кибуца.

" Никой не заслужава да отиде посредством това ", сподели Хагар.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР