Виждам те КАТ-Варна Варненка сподели интересен коментар за това как по

...
Виждам те КАТ-Варна
Варненка сподели интересен коментар за това как по
Коментари Харесай

Варненка: Пришка на крака ме спаси от ужасяваща катастрофа! Хора, не бързайте!

 Виждам те КАТ-Варна Варненка показа забавен коментар за това по какъв начин по знамение е избегнала, за която Varna24.bg наскоро осведоми.

Припомняме, че в злополуката, което бе с фрактура след жестокия конфликт по пътя за Галата. Публикуваме споделеното от Мариана Венкова на 16 септември с нейно единодушие без редакторска интервенция:

" Размисли вечерни за бързането... Аз съм от хората, които постоянно бързат... И все не ми стига времето...

Днес, като в никакъв случай, едни от комфортните ми обувки ми направиха зверска пришка.В края на деня към този момент куцах. Сигурно съм била потресаваща панорама, коцукащ кон в публична рокля.... Вечерта, на път за базата се отбих в Лидъл. Излизайки от касата на Лидъл си помислих, че даже нямам мощ да си добутам количката до колата, а концепцията да я върна на стоянката напряко я изхвърлих от главата си. Куцукайки до колата, забелязах, че някой към този момент беше зарязал количката си до моята кола. Замислих се и доста се почудих. Накрая взех решение, че няма да съм идващият глупак, който прави по този начин, и постепенно, куцукайки, проклинайки целия свят, стиснала зъби от болежка, върнах и двете колички.

Това ме забави към 5 минути. Тези обаче 5 минути ме разделиха от зверска злополука единствено няколко минути по- късно. Оказах се 10та-11та кола след удара, който очевидно е бил заплашителен, поради фотосите, които след това разгласиха. А звукът от приближаващите пожари и коли за спешна помощ бе страховито действителен!

За благополучие няма жертви, най-малко такава информация излезе.

Обръщайки колата малко по - късно, с цел да мина през Боровец и да стигна до базата, се усетих, че се разтреперих от осъзнаването, че точно тази необикновена пришка от комфортни обувки през днешния ден ме забави. Иначе можеше и аз да съм по таван....

Време ми е да спра да бързам и да забавя темпото, по- явен знак едва ли ще получа!

А за всички вас, които натискат педала до края, с цел да спестят няколко минутки от натоварени си график, погледнете добре фотосите и се замислете.... Дано на всеки, който бърза му излезе най-малко по една пришка, която да го забави... "

Снимка от злополуката бе оповестена в групата Виждам те КАТ-ВАРНА.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР