Виждам, как в дълбините се формира нещо неприятно и не

...
Виждам, как в дълбините се формира нещо неприятно и не
Коментари Харесай

Витанов пак плаши: Не смея да пиша за смъртността, но Вселената не само ще бъде оревана, но може и да бъде спукана от рев

Виждам, по какъв начин в дълбините се образува нещо неприятно и не мога да го предотвратя. Но най-малко да ви оповестя, та да се защищити, който желае. Днес базовото репродуктивно число е 1.122. Което ще рече, че обсегът на болестта се уголемява. Виждате го и по увеличението на броя на дейните случаи. Това написа в новия си пост във фейсбук през днешния ден математикът проф. Николай Витанов.

" Половината области са в зована на дифузно разпространяване на болестта. Другата половина - не. Две доста значими области - София-град и Пловдив още не са в зоната на дифузното разпространяване и това ни крепи към този момент. София-град обаче поддава постепенно, Пловдив и той. Виждам, го, само че нищо не мога да направя да го спра, мога единствено да ви осведомявам ", написа математикът. Той акцентира, че идната седмица няма да е лека.

" Както помните, писах, че до края на месеца смъртността ще е висока. Виждате, че е висока. само че вие си с знаете - тя демонстрира действителният брой на инфектирани, които имат признаци. Не дръзвам да пиша за смъртността през октомври. Вселената освен ще бъде оревана, само че може и да бъде спукана от плач ", написа Витанов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР