Виждам, че г-жа Манолова продължава да прави компания с показване

...
Виждам, че г-жа Манолова продължава да прави компания с показване
Коментари Харесай

Фандъкова разби Манолова за "орлетата на Борисов" и други нейни лъжи

Виждам, че госпожа Манолова продължава да прави компания с проявление на писма, без конкретика. Така стартира своя диалог Йорданка Фандъкова, във връзка обвиняванията от Мая Манолова, че не престават да се натрупат отговорности на Толофикация.

„ Булгаргаз е сдружение, което продължава да рекетира Топлофикация. Не е застрашена България по никакъв метод, ние работим в тясно съдействие с госпожа Петкова. Топлофикация влезе в закона, че може да взима доставки от други снабдители “, уточни Фандъкова.

„ Как може нещо да е прикрито откакто го имате в студиото “, добави тя във връзка коментара на Хекимян, дали писмото е обществено. „ То има входящ и произлязъл номер “, посочи Фандъкова.

„ Аз не чух нито едно име, с изключение на името на премиера Борисов, аз я приканвам да си изяснят връзките с господин Борисов, тъй като може би са имали някаква среща. Не одобрявам, обвинявания от човек, който стоеше до Орешарски против жителите, а в този момент се крие зад тях “, съобщи Фандъкова.

По думите ѝ водещият е задал въпрос на Манолова кои са тези хора, само че не е чуто нито едно име.

„ Колко сигнала е подала в прокуратурата за нарушавания по време на акцията ѝ. Няма нито един. Никога не съм обиждала някого. Хората ме познават и се вижда “, разяснява още тя.

Фандъкова разяснява и билбордовете.

„ Аз дадох обществен отговор във връзка с билбордовете. В едно студио тя (Манолова – бел. ред) съобщи, че няма билбордове, в случай, че има и всички ги виждаме. Моите са под 30, а малко над 1200 са билбордовете в София, не е наложително аз да съм на тях “, посочи тя.

Фандъкова разкри и връзките си с Борисов. „ Аз сама карам личната си кола, не се возя в джипове. Разбира се, че се чуваме. Но съответно за акцията в случай че ме питате, не сме коментирали моята акция.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР