Виждали сме много филми, които имат за цел да ни

...
Виждали сме много филми, които имат за цел да ни
Коментари Харесай

Истинката история на първата жена, преплувала Ламанша

Виждали сме доста филми, които имат за цел да ни потвърдят, че човешката воля и дух могат да преминат отвъд границите на разсъдъка и реализиран (почти) всичко.

Но тези филми, които се уповават на действителни събития като че ли имат по-голяма тежест. Като например Young Woman in the Sea, в който в основната роля ще забележим Дейзи Ридли.

Първият филмов откъс на кино лентата ни демонстрира, че нищо не е невероятно, когато една жена си науми да го направи. Young Woman in the Sea ще ни покаже същинската история на Гертруда Едърли, която се трансформира в първата жена преплувала Ламанша.

Това се случва през 1926 година и ще забележим всички инциденти, през които Едърли би трябвало да премине, с цел да надскочи себе си и реализира немислимото. Гертруда Едърли е щерка на немски касапин, преселил се в Съединени американски щати, като тя съумява да завоюва златен орден от Олимпийските игри през 1924 година

Именно след този орден тя взема решение, че би трябвало освен да се опита, само че и да реализира този героизъм и да преплува Ламанша. Първоначално Young Woman in the Sea трябваше да бъде пуснат единствено в Disney+, само че след високите оценки от предварителни прожекции на кино лентата, продуцентите взеха решение да го пуснат и по определени кина.

Самият Джери Брукхаймър споделя пред Deadline, че това е най-високо оцененият филм, на който е продуцент, досега от предварителни прожекции.

Young Woman in the Sea ще е по определени кина от 31 май, като за момента не е оповестено по кое време ще бъде пуснат в Disney+.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР